RT Miehet - Apassit (3 - 6)

Aika: 6.1.2013 10.00
Paikka: Siilinjärven Koulukeskus
Sarja: Miesten 4. divisioona

Rökäletappio oli turhan vieraskorea isäntä Ahmon koululla loppiaisena. Kärkiottelu entisestään kauden mittaan vahvistunutta kokenutta Apasseja vastaan alkoi hyvin, kun ensin Timo Soininen viimeisteli 1-0 ja Pasi Eskelinen heti toisen erän alkuun 2-0.
Kelkka kuitenkin kääntyi Koillis-Savon suuntaan, kun Apassit sai tasoitettua vielä ennen toista aukoa.
Kolmannessa erässä RT:lle tarjottiin johtomaalia jopa kahden miehen ylivoimalla, mutta kun tulosta ei tullut, nilsiäläiset iskivät alivoimamaalin vastaiskulla heti neljännen miehen kaukaloon saatuaan.
Tämän lilavalkoiset vielä kuittasivat saman ylivoiman aikana, kun Paavo Repo ohjasi Arto Torgoutsan laukauksen verkkoon.
Taisteluvireen löytänyt sinnikäs Apassit kuitenkin iski itsensä kahden maalin johtoon. Loppunumerot 3-6 syntyivät tyhjään maaliin RT:n hakiessa kavennusta ilman veskaria.