Aika: 6.9.2015 14.00
Paikka: Joensuun liikuntakeskus
Sarja: Suomen Cup

RT katkerasti ulos cupista

Rökäletappion päivän viimeisestä ottelusta ei panosta puuttunut: voitolla jatkoon, muuten ulos!

Ottelu alkoi hyvin, kun loistavasti pelannut "junnuketju" onnistui jälleen maalinteossa kun Henry "the great" Taskinen iski Jaakko Honkalammen laukauksen reboundin sisään. Jupy tasoitti kuitenkin erän lopulla ja meni johtoon toisessa erässä, ennen kuin Nico Lapveteläinen survoi kauniisti pallon maaliin. Päätöserässä juankoskelaiset karkasivat 2-3 johtoon ja RT yritti tasoitusta ilman maalivahtia. Jupy kuittasi kuitenkin tyhjiin ja Timo Soinisen loppuun tekemä kavennus ei enää auttanut.

Ottelussa rikkoutui myös komea rajapyykki, sillä Rökäletappion luottokalustoon jo pitkään kuulunut Saku-Mikke Venäläinen pelasi 100. ottelunsa RT:n miesten joukkueessa!!! Onnittelut SMV:lle!!

UJ-Tähdet:

*** Juha Koljonen

** Paavo Repo

* Jaakko Honkalampi

Näin RT:n cup-taival pysähtyi avauskierrokselle. Huono siilinjärveläisten esitys ei kuitenkaan ollut, vaikkei maalinteko onnistunutkaan totutulla tavalla. Vastustajista Kaiku, Jupy ja ESB kuitenkin pelaavat ensi kaudella yhtä sarjaporrasta Rökäletappiota ylempänä.

Edukseen lilavalkoisesta joukkueesta esiintyivät edukseen etenkin "junnuketju" (Karppanen, Pentikäinen, Taskinen), puolustuksessa loistaneet Jaakko Honkalampi ja Juha Koljonen, hienosti taistelleet Paavo Repo ja Timo Soininen sekä ennen kaikkea joukkueen pelaajavalmentaja Simo "scotty bowman" Kukkola.

Joukkue jatkaa kauteen valmistautumistaan ja tavoitteena siintää jo kauden avausturnaus 3.10!