Aika: 3.10.2015 16.00
Paikka: Ylä-Pyörön koulu
Sarja: Miesten 4. divisioona

Edustus aloitti kautensa kuopiolaista SK Segeriä vastaan ja joukkue nappasi tyylillä kauden avausvoiton!

Joukkue sai "jobin postia" ennen ottelua, kun luottosentteri ja 90-luvulla Räisälän katuja pelon vallassa pitänyt Jori "24jackbauer" Taipale joutui jättämään pelit väliin flunssan takia.

Näinollen tähän otteluun huilivuoroon suunnitellusta Pasi "tossa on satanen, osta sillä palloja" Eskelinen - Saku-Mikke "en tuu reeneihin kun sain uuden änärin" Venäläinen - Timo "tilasto-Timo" Soininen, nostettiin SMV Jorin paikalle pelaamaan Juuso "Larba" Laitisen ja Nico "pitääkö pelata toinenkin peli, vai voiko jo alkaa juoda olutta" Lapveteläisen ketjuun.

Tässä vaiheessa voikin Cheekmäisesti kysyä, että: " KUKA MUU MUKA" voi laittaa Soinisen ja Eskelisen tasoiset herrat huilaamaan, NO RT!! :-D

Joukkue piti aamupäivällä ylimääräiset "herkistelyharjoitukset" 11 pelaajan voimin ja peliin tultiin valmiina! RT hyppäsi kuskin paikalle heti kättelyssä ja ajassa 00.25 syntyi ottelun avausmaali! Henri "Terminator" Kainulaisen about 200 km/h kulkeva lämäri upposi vastustamattomasti Seger-maaliin! Ensimmäiset pari minuuttia peli etenikin täysin RT:n komennossa, mutta Seger-maalivahti venyi komeasti pallon tielle estäen lisämaalit.

Kuopiolaiset pääsivät kuitenkin pikkuhiljaa peliin mukaan ja vajaan kahdeksan minuutin kohdalla syntyikin tasoitus. Tämän jälkeen seuraavaa maalia saatiinkin odotella toiseen erään. Jussi "keuruun Usain Bolt" Rusila katkaisi Seger-syötön omalla alueella, pudotti auttamattomasti hitaammat vastustajat perästään ja teki jo tavaramerkikseen muodostuneen "kierrosta yläpeltiin"-maalin. Tästä ehdittiin juuri toipua, kun heti perään Nico Lapveteläinen painoi Juuso Laitisen passin verkon perukoille ja peli oli 1-3! Seger kavensi vielä, mutta RT meni lopulta menojaan ja vei ottelun nimiinsä 2-6.

UJ-Tähdet:

*** Henri Kainulainen

** Miika Manninen

* Antti Laitinen

Ottelussa rikkoutui myös yksi virstanpylväs, kun Henri Kainulainen pelasi uransa 100. ottelun miesten sarjoissa! Uransa alkutaipaleella maalivahtinakin pelannut, sittemmin RT:n luottopakin roolin omaksunut "Höpö" juhlisti tilannetta nappaamalla 3 Uutis-Jousi-tähteä, sekä iskemällä tehot 2+1!!! Onnittelut Henrille!!!