KBC - RT Edustus (1 - 6)

Aika: 16.1.2016 11.00
Paikka: Studentia
Sarja: Miesten 4. divisioona


 Rökäletappio pelasi vuoden 2016 ensimmäisen virallisen ottelunsa klo 11 ja vastaan asettui KBC. Ensimmäinen havainto Studentialle päästessä oli, ettei paikan lämmitykseen oltu panostettu juuri ollenkaan ja hallissa oli oikeasti kylmä! Onneksi RT:llä kävi tuuri ja joukkue sai saunallisen pukkarin. Alkulämpöjä otettiinkin siis saunan puolella pelikamppeet päällä! :D

 Vastustaja oli siis tyrmätty rumin numeroin (10-1) ensimmäisellä kierroksella, mutta tuolloinkin ottelun tapahtumat olivat lukemia tasaisempia. Kuopiolaiset olivat saaneet suhteellisen vahvan nipun liikkeelle ja sivussa olivat vain Joona "enluultavastijaksanutherätänäinaikaisin" Hämäläinen ja Jari "bull" Mentu... ööö... Laitinen. Siilinjärveläisten rosterista puuttuivat ennakossa jo mainitut Etelän miehet, Arto ja Nico, kuumetta potenut Jaakko ja kapteeni Laitinen, joka tunnetusti on hyvä jätkä nukkuessaan ja sukeltaessaan. Tällä kertaa mies valitsi sukeltamisen ja vietti aamupäivän vauvauinnissa Fontanellan aalloissa. Miehellä kävi huomattavasti parempi "munkki" kuin KBC:n Tuomas "punaisiakorttejayhtämontakuinkuosmasellamaaleja" Temosella. Temosen, joka oli samassa tapahtumassa Antin kanssa, pirssi nimittäin ei suostunut käynnistymään siilinjärveläisen ruokamarketin pihasta, joten mies ei päässyt kiusaamaan Rökäletappiota.

 Peliin lähdettiin siis näillä kentillä:

Henry - Otto - Aleksi

Pasi - Jussi - Timo

Juuso - Jori - Lauri

Henri - Juha

Risto - Paavo (melkoinen telaketjuosaston pakkipari!!!)

SMV - Jesse

Ville

 Peli alkoi suhteellisen tasaisesti ja KBC pääsi muutaman kerran kokeilemaan Villen virettä, mutta pallot jäivät varmuudella kiinni. RT meni johtoon, kun poikkeuksellisesti pakkina luutinut SMV pommitti puolen kentän tuntumasta pallon KBC-maaliin! Kuopiolaiset pääsivät kuitenkin tasoittamaan, kun Marko "kädet" Huurinainen ei luultavasti jaksanut juosta pidemmälle ja mies jakoi namupassin Matti Kalilaiselle, jonka jäätävä pommi upposi niukasti Villen käden ohi RT-maaliin.

 Toiseen erään lähdettiin tasalukemista ja toinen varttikin oli vielä tasaista vääntöä, KBC:lla oli lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta 23 koppia pelissä ottanut Ville venyi upeisiin torjuntoihin. Mies nappasi muun muassa Pasi Sinisalon poikittaissyötöstä lähteneen ns. varman maalin pois ja kuten ensimmäessäkin kohtaamisessa syksyllä, KBC hakkasi päätään RT-puolustukseen sekä maalivahtiin. Myös joukkueen hyökkäypeli nojasi aivan liikaa muutaman pelaajan laukauksiin, kuten odottaa osattiinkin. Esim. joukkueen kaksi parasta pistemiestä, Aki Miettinen ja Pasi Sinisalo, poistuivat kentältä kiikaritehojen saattelemina.

 RT puolestaa käytti paikkansa paremmin, vaikka Jukka Mononen pitikin KBC:tä pystyssä hienoilla torjunnoillaan. Pasi ja Juuso onnistuivat toisessa erässä ja viimeiselle vartille lähdettiin siilinjärveläisten johtessa 1-3. Päätöserä oli hyvinkin perinteinen molemmille: RT pystyi tekemään muutaman maalin, oman pään pysyessä koskemattomana ja KBC taas hyytyi. Tämä oli esimerkiksi joukkueen surma viime kaudella kolmosessa, kahden erän jälkeen pelit oliovat vielä käännettävissä mutta viimeinen vartti oli kohtalokas. Näin kävi siis nytkin, RT iski kolme maalia kuopiolaisten jäädessä nollille ja voitto RT:lle 1-6. Mainitsemisen arvoista ottelussa oli mm. Juuson hattutemppu!

 KBC-pelien yhteissaldo oli tämän kauden runkosarjassa siis 2 voittoa maalierolla 16-2!

 UJ-tähdet:

*** Ville Paukku

** Saku-Mikke Venäläinen

* Juuso Laitinen

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 102:38Venäläinen Saku-MikkeLaaksonen Jesse
1 - 110:30VastustajaVastustaja
1 - 2 (yliv.)21:27Eskelinen PasiRusila Jussi
1 - 325:32Laitinen JuusoLaaksonen Jesse
1 - 435:53Karppanen OttoTaskinen Henry "A"
1 - 537:31Laitinen JuusoTaipale Jori
1 - 640:05Laitinen JuusoRusila Jussi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
01:03Vastustaja2 min
21:32Vastustaja2 min
23:51Vastustaja2 min
31:46Vastustaja2 min
40:29Taipale Jori 2 min
42:41Vastustaja2 min
Torjunnat:
Paukku Ville: 23 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Paukku Ville
Maalivahti
2Karppanen Otto
Hyökkääjä
8Kainulainen Henri
Puolustaja
11Rusila Jussi
Hyökkääjä
14Laaksonen Jesse
Puolustaja
18Huttunen Risto
Puolustaja
18Koljonen Juha
Hyökkääjä
24Taipale Jori
Hyökkääjä
25Laitinen Juuso
Hyökkääjä
26Soininen Timo "C"
Hyökkääjä
27Manninen Miika
Maalivahti
35Eskelinen Pasi
Hyökkääjä
35Repo Paavo
Hyökkääjä
41Venäläinen Saku-Mikke
Hyökkääjä
87Pentikäinen Aleksi
Hyökkääjä
91Taskinen Henry "A"
Hyökkääjä
92Kuosmanen Lauri
Hyökkääjä
-Kukkola Simo
Valmentaja
-Kuosmanen Lauri
Joukkueenjohtaja
-Venäläinen Saku-Mikke
Valmentaja