RT Edustus - KallSi (1 - 1)

Aika: 16.1.2016 13.00
Paikka: Studentia
Sarja: Miesten 4. divisioona


 Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui aamulla PSK:n voittanut KallSi. Sonkajärveläisen nuorison otteet ovat parantuneet huimasti kauden mittaan ja kuten kausiennakossa arvailtiinkin, tulee Sisu taistelemaan tosissaan sarjapaikkansa puolesta ja ennen RT-peliä jengin saldo olikin viimeisestä viidestä ottelusta neljä voittoa. Odotettavissa oli siis kova taistelu!

 Rökäletappio lähti liikkeelle hieman modatulla kokoonpanolla edelliseen peliin nähden. Antti tuli puolustukseen, Pave huilasi tämän pelin, Jussi tippui pakiksi SMV:n noustessa sentteriksi ja Mane meni maaliin.

 Näillä kentillä siis lähdettiin liikkeelle:

Henry - Otto - Aleksi

Pasi - SMV - Timo

Juuso - Jori - Lauri

Henri - Juha

Risto - Antti

Jesse - Jussi

Mane

 Ottelun alku oli aikalailla samanlainen, kuin joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Sonkajärvellä sillä erotuksella, että hermostuneisuus puuttui. Kumpikin joukkue vaikutti olevansa tietoinen omista vahvuuksistaan ja jonkin verran näytti sille, että kumpikin tiesi mitä toinen tekee. Avauserä oli todella tasaista vääntö ja kummallakin joukkueella oli jokunen maalipaikka, mutta erätauolle lähdettiin tasatilanteesta 0-0.

 Toiselta erältä pystyi odottamaan jo, että jotain tulisi tapahtumaan ja niin tapahtuikin. Kummassakin päässä nähtiin hyviä paikkoja, mutta kumpikin puoli puolusti todella hyvin peittäen laukauksia ja kumpikin maalivahti otti hyviä torjuntoja. Avausmaali nähtiin viimein ajassa 22:16, kun KallSin Otto Hiukka jakoi namulättysyötön maalin eteen ja Mikko Tervo iski pallon ilmasta Manen käden kautta verkkoon. RT aloitti takaa-ajon ja tänään yksi huomionarvoinen seikka, eli hermokntrolli, alkoi näytellä isoa roolia. Koko päivänä siilinjärveläiset ottivat vain 2 kakkosta, yksi per peli. KallSi puolestaan innostui jäähyilemään ja RT pääsi myllyttämään 5 vs 3 ylivoimaa toisen erän loppupuolella. Tulostakin tuli viimein, vaikka ylivoima olikin tänään vähän tahmeaa (8 kertaa yv:llä, 2 maalia). Juuso Laitinen pommitti pallon Jesse Laaksosen syötöstä KallSi-maalin hattuhyllyn tuntumaan ja tasoitti pelin. Jesse muuten keräsi tänään tehot 0+3 ja miehen pistesaldo ennen tätä turneeta oli 0+1! Diesel alkaa siis lämmetä kauden loppua kohden!

 Päätöserään lähdettiin tasalukemista 1-1 ja päätöserä olikin kunnon trilleri! Molemmilla oli hyviä paikkoja ja onnetar vieraili vuorotellen molempien maalivahtien apuna, sillä palloa kaivettiin maaliviivalta, tolpat kolahtivat molemmissa päissä ja maskin takaa tulleet kudit muuttivat suuntaa molareiden kypäristä ja sormien päistä mennäkseen vain hitusen ohi. KallSi pääsi vielä kokeilemaan ylivoimaa, kun Höpö komennettiin boksiin, mitään suurempaa koiruutta "Robocop" ei tehnyt, mutta RT:n jäähy niin sanotusti "leijui ilmassa" jo pidemmän aikaa. Alivoima klaarattiin tyylillä, Pasin ja Tiksan sonnimaisen rynnimisen ansiosta. Kumpikin herra onnistui henkilökohtaisilla suorituksillaan polttamaan jäähyaikaa useita kymmeniä sekunteja.

 Näissä 1-1 lukemissa mentiinkin sitten loppuun asti. Kentän tapahtumien perusteella tasuri oli aivan oikea lopputulos, kumpikin porukka esitti vauhdikasta ja hyvää peliä koko ottelun. Ehkä hieman jäi harmittamaan, mitää ottamatta KallSilta pois! Sonkajärveläiset pelasivat loistavan ottelun ja voittojen tuoma itsevarmuus alkaa toden teolla näkyä nuoren joukkueen otteissa! Kuitenkin RT:n suoritus oli ehkä karvan verran alle oman tason... semmoinen 97% sadasta. Tällaisessa ottelussa se ei aivan riitä voittoon. Kokonaisuutena turnaus oli kuitenkin oikein hyvä! Olisi hyvin epätavallista, jos pistemenetyksiä ei jossain kohtaa kautta tulisi ja siilinjärveläiset jatkavat joka tapauksessa lohkon kärjessä, päättyivät muut päivän ottelut miten tahansa.

 Ottelussa rikkoutui komea rajapyykki, kun Juuso "Larba" Laitinen ampui pallon maaliin. Maali oli Juuson 100. piste Rökäletappion paidassa. Juuso tarvitsi "satasen" rikkoutumiseen vain 66 ottelua! Onnittelut Juusolle hienon rajapyykin saavuttamisesta!!!

 KallSia vastaan saatiin runkosarjassa kasaan voitto ja tasapeli maalierolla 7-2!

 Seuraavan kerran karavaani matkaa Iisalmeen ensi kuun puolella. Silloin vastaan asettuvat SB Welhot III ja SK Seger.

 UJ-tähdet:

*** Miika Manninen

** Juuso Laitinen

* Jori Taipale

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 122:16VastustajaVastustaja
1 - 1 (yliv.)26:32Laitinen JuusoLaaksonen Jesse
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
14:02Vastustaja2 min
24:47Vastustaja2 min
25:16Vastustaja2 min
36:19Kainulainen Henri 2 min
Torjunnat:
Manninen Miika: 21 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Paukku Ville
Maalivahti
2Karppanen Otto
Hyökkääjä
6Laitinen Antti
Puolustaja
8Kainulainen Henri
Puolustaja
11Rusila Jussi
Hyökkääjä
14Laaksonen Jesse
Puolustaja
18Huttunen Risto
Puolustaja
18Koljonen Juha
Hyökkääjä
24Taipale Jori
Hyökkääjä
25Laitinen Juuso
Hyökkääjä
26Soininen Timo "C"
Hyökkääjä
27Manninen Miika
Maalivahti
35Eskelinen Pasi
Hyökkääjä
41Venäläinen Saku-Mikke
Hyökkääjä
87Pentikäinen Aleksi
Hyökkääjä
91Taskinen Henry "A"
Hyökkääjä
92Kuosmanen Lauri
Hyökkääjä
-Kukkola Simo
Valmentaja
-Kuosmanen Lauri
Joukkueenjohtaja
-Venäläinen Saku-Mikke
Valmentaja