RT Edustus - SB Welhot III (3 - 3)

Aika: 7.2.2016 12.00
Paikka: Iisalmen liikuntahalli
Sarja: Miesten 4. divisioona


 Edustus matkasi kauden kuudenteen turnaukseensa Iisalmeen ja avauspelissä vastaan asteli aamulla Ulma voittanut SB Welhot III. Putoamista vastaan taisteleva kuopiolaisjoukkue tarvitsi kipeästi lisäpisteitä ja lähtikin haastamaan siilinjärveläisiä hyvinkin odottamattomasti, lähes kilpikonnapuolustuksella. Maalin eteen oli pysäköity Welhojen värinen bussi ja joukkue luotti vastaiskupeliin. Fiksu veto, sillä se toimi...

 RT pääsi lähes kävelemään puoleen kenttään asti, ennen kuin ensimmäinen Welho oli vastassa, kuitenkaan parhaalle maalintekosektorille ei päästy ja Welho-maalivahti napsi huimalla prosentilla RT:n laukaukset kiinni.

 Ajassa 03:33 tapahtui sitten se mitä tällaisessa ottelussa monesti tapahtuu, vastustaja rokottaa maalin. Asialla oli kukapa muu kuin Jukka "maalin edestä kuusi börsää ennen tätä peliä" Haapajoki ja kauden seitsemäs börsä oli tosiasia, kuten myös se että RT oli tappiolla.

 Kupletin juoni jatkui lähes samanlaisena ja toisen erän alkuun Welhot iski jälleen: myrkyllinen vastaisku, jossa tämän pelin Welhotehokaksikko Juha "ei näkemäs pidetty tarpeeksi hyvin kiinni" Järvinen ja Tommi "tukka" Pöyhönen rakentelivat 0-2 maalin näyttävällä kuviolla.

 RT pääsi viimein tekemään maalin ajassa 19:11, kun sentteriksi ylennetty Jussi "jussi" Rusila pommitti karmean kudin Welho-maalin hattuhyllyn tuntumaan. Welhot kuitenkin nappasi jälleen kahden maalin kaulan, kun Pöyhönen-Järvinen kaksikko rankaisi toistamiseen. Siilinjärveläiset saivat kuitenkin kavennettua Henry "taikuri" Taskisen toimesta tilanteeksi 2-3 aivan toisen erän lopulla.

 Päätöserään RT tulikin hurjalla draivilla ja ajassa 36:48 Rusila pääsi jälleen maalintekoon tasoittaen pelin lukemiksi 3-3! Päätösvartti olikin käytännössä täysin RT:n hallintaa, mutta maalinteko tökki niin hemmetisti! Ei mistään sisään, ei mistään!! Ylivoimaa päästiin takomaan viidesti koko ottelussa ja vain yksi maali?!? Veska napsi hienoja koppeja, tolpat kolisivat ja pari kutia karkasi ohi/yli... tuli mieleen hyvinkin vahvasti Suomen cupin pelit syksyllä... silloinkin rummutettiin kuteja niin perhanasti päästöserissä, muttei tulosta tullut. Ei edes rankkarista, vaikka "taikuri"-Taskinen taikoikin Welho-molarin kahville ja olipa mies jo tarjoamassa kyseiselle veskarille pullaakin, mutta laukaus osui yläriman ja tolpan taitekohtaan. Tolppa sisään/tolppa ulos ja tällä kertaa ulos. Ei voi mitään, toinen tasuri putkeen. Mutta, ei kuitenkaan sitä tappiota! Ja kun juuri ennen RT:n ottelua Apassit otti nenukkiin KallSilta, venähti ero nilsiäläisiin neljään pisteeseen! Hyvin siis kävi kaiken kaikkiaan.

 RT:n kokoonpano ottelussa:

Late - Allu - Henry

Juuso - Jussi - Nico

Pasi - SMV - Tiksa

Juha - Jaakko

Risto - Antti

Pave - Jesse

Ville (Mane)

UJ-tähdet:

*** Jussi Rusila

** Ville Paukku

* Henry Taskinen

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 103:33VastustajaVastustaja
0 - 216:57VastustajaVastustaja
1 - 219:11Rusila JussiLaaksonen Jesse
1 - 323:46VastustajaVastustaja
2 - 3 (yliv.)28:56Taskinen Henry "A"Honkalampi Jaakko
3 - 336:48Rusila JussiLaitinen Juuso
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
05:06Laaksonen Jesse2 min
07:54Vastustaja2 min
28:51Vastustaja2 min
32:08Vastustaja2 min
37:13Vastustaja2 min
42:51Vastustaja2 min
Torjunnat:
Paukku Ville: 13 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Paukku Ville
Maalivahti
6Laitinen Antti
Puolustaja
11Rusila Jussi
Hyökkääjä
14Laaksonen Jesse
Puolustaja
18Huttunen Risto
Puolustaja
18Koljonen Juha
Hyökkääjä
19Lapveteläinen Nico
Hyökkääjä
25Laitinen Juuso
Hyökkääjä
26Soininen Timo "C"
Hyökkääjä
27Manninen Miika
Maalivahti
35Eskelinen Pasi
Hyökkääjä
35Repo Paavo
Hyökkääjä
41Venäläinen Saku-Mikke
Hyökkääjä
72Honkalampi Jaakko
Puolustaja
87Pentikäinen Aleksi
Hyökkääjä
91Taskinen Henry "A"
Hyökkääjä
92Kuosmanen Lauri
Hyökkääjä
-Kukkola Simo
Valmentaja
-Kuosmanen Lauri
Joukkueenjohtaja
-Venäläinen Saku-Mikke
Valmentaja