Rökäletappio lähti jahtaamaan pisteitä Lapinlahdelle hieman vajaalla rosterilla, sillä peräti 7 miestä oli sivussa erinäisistä syistä. Liikkeelle saatiin kuitenkin 15 soturia ja hyvillä mielin pystyttiin matkaan lähtemään, sillä torstain viimeistelyharjoitukset sekä lauantain aamujäät osoittivat joukkueen olevan iskussa. Tunnetila oli latautunut, mutta huumori kukki ja SMV:n puujalkavitsit olivat poikkeuksellisen tehokkaita!

Juuso - SMV - Tiksa

Höpö-Jaakko

Late - Pave - Antti (toisessa pakkiparissa siis kierrätettiin kolmea herraa.)

Mane

Ottelu alkoi RT:n kannalta hyvin, sillä jo reilun kahden minuutin pelin jälkeen kapteeni "slaikka" Laitinen pommitti totutusti viivalämärin maaliin ja lilavalkoiset johtoon.

Apassit tuli kuitenkin peliin mukaan, kun Höpö joutui jäähylle ja pelätty apassi-ylivoima Timo "mehu" Heikkisen ja Henri "hemu" Holopaisen toimesta jauhoi pallon börsään. Vain reilu kaksi minuuttia myöhemmin nilsiäläiset pääsivät johtoon, kun konkari Antti "kere" Katainen löysi tilaa RT-maalin alakulmasta. Siilinjärveläiset kuitenkin tasoittivat vielä avauserän aikana Juuso "larba" Laitisen toimesta. Syötön antoi isoveli Antti.

RT sai toisessa erässä uutta vaihdetta silmään ja onnistui tekemään kaksi maalia vastustajan jäädessä nollille. Lauri "iso valkoinen" Kuosmanen ja Arto "iso musta" Torgoutsa ampuivat RT:n maalit. Toisen erän lopussa nähtiin myös yksi ottelun ehdottomista kulminaatiopisteistä, kun ensin Höpö joutui rikkomaan Apassihyökkääjää maalintekotilanteessa ja mies komennettiin boksiin sekä pallo pilkulle. Rankkaria asettui ampumaan mailataituri "mehu" Heikkinen. Mane ja Mehu tuntevat toisensa jo pitkän ajan takaa, sillä miehet pelasivat vuosia samassa joukkueessa nilsiäläis-varpaisjärveläisen mahtiseuran SB Savon riveissä. Kaverit tunsivat toistensa temput niin hyvin, että kumpikin pelasi tavallaan toisensa ulos ja Mehun veto meni ohi. RT:n kurimus ei kuitenkaan päättynyt sillä SMV lähti pian Höpön seuraksi boksiin. RT kuitenkin taisteli upeasti ja tappoi 5 vs 3 alivoiman sekä karkasi vieläpä 2-5 johtoon Jaakko Honkalammen maalilla jäähyjen päätyttyä! Apassit tuli kuitenkin hieman onnenkin saattelemana mukaan peliin kun pallo pomppi kahdesti RT-maaliin mitä ihmeellisimmillä tavoilla päätöserän alkupuoliskolla. Kuitenkin tiivistunnelmaisesta ottelusta huolimatta siilinjärveläisten quuppa kesti ja Late sekä Aleksi tekivät loppuminuuteilla maalit mieheen.

RT:lle siis upea voitto lukemin 4-7! Voitto varmisti myös RT:n lohkovoiton! Kyseessä on ensimmäinen kerta koskaan, kun Rökäletappion joukkue voittaa oman alkulohkonsa koko seurahistoriassa aikuisten sarjoissa! Seuralla on ainaoastaan yksi aiempi lohkovoitto ennen tätä ja se tuli junioreissa kaudella 99-00, tuolloin c-84 pojat voittivat oman alkulohkonsa. Tuosta joukkueesta nykyään RT:n paidassa ovat mukana Pave ja Mane.

Kautta on kuitenkin jäljellä vielä kaksi ottelua runkosarjan muodossa, joten RT-miesten jalat on pultattu tiukasti lattiaan, eikä minkäänlaista leijumista tulla näkemään!

Apassi-pelin UJ-tähdet:

*** Pasi Eskelinen (lähes rikollinen suoritus! Mies, jolla ei ollut yhtään syöttöpinnaa ennen tätä ottelua, nappaa 0+3 tehot samaan peliin! :D )