Ulma - RT Edustus (7 - 14)

Aika: 19.3.2016 16.00
Paikka: Nilsiän Liikuntatalo
Sarja: Miesten 4. divisioona

Toisessa ottelussa vastaan asettui Ulma. RT lähti peliin täysin samalla kokoonpanolla, paitsi Ville ja Mane vaihtoivat paikkoja.

Todella rankasti vajaamiehisenä pelannut Ulma jäikin avauserässä jyrän alle, kun RT naputti peräti 7 maalia! Toiseen erään lähdettiin siis lukemista 0-7. Katsomosta huudeltiin jo erän aikana, että mahtaakohan olla yhden erän peli... no, ei ihan ollut.

Ulma kärkkyi RT:n puolustuspäässä parhaimmillaan jopa kolmella miehellä ja jo avauserässä joukkue pystyi miesalivoimastaan huolimatta luomaan vaarallisia paikkoja. Toisessa erässä Ulma sitten onnistui maalinteossa ja RT:n peli hieman passivoitui ja "lähdettiin siihen vastustajan kävelemiseen mukaan", kuten hyvin yleinen selitys tässä lajissa kuuluu.

Toisen erän jälkeen lukemat olivat vielä siedettävät 2-10, mutta viimeinen erä olikin sitten karmeaa Hawaii-palloa... viimeinen vartti mätettiin lukemin 5-4 ja koko ottelu siis RT:lle 14-7... huhhuh, aikamoista.

Kokonaisuutena turnauksesta jäi hieman sekava maku. Toki tärkeintä, että pelit voitettiin, mutta tällaisten otteluiden jälkeen totiseen karsintapeliin lähtö ei kyllä ole ihan helpoimmasta päästä. Joukkue pelaa siis vielä ainakin yhden harjoitusottelun ennen karsintoja.

Tätä kirjoittaessa tiedetään jo osa karsintojen joukkueista ja loput selviävät myöhemmin tänään (sunnuntaina), kun lohko 20 pelaa viimeiset ottelunsa. RT:n lohkosta karsintoihin matkaa myös huiman loppukauden pelannut Kalliosuon Sisu. Lisäksi Joensuun alueen nelosesta karsimaan selvisivät Le-Ba 96:n juniorit, joka voitti oman lohkonsa, sekä FB JoPa. Kolmosdivarista puolestaan karsintaan osallistuvat KLC ja Vuorelan Veikot. Karsinnoista saadaan lisätietoa alkavalla viikolla ja infoa tulee sitä mukaa!

Paavon ja Jessen 200!

Turnauksessa rikkoutui myös kaksi komeaa rajapyykkiä, kun Paavo Repo ja Jesse Laaksonen saivat kasaan 200 ottelua! Paavo rikkoi rajan PSK-ottelussa ja hän on pelannut koko uransa Rökäletappiossa! Jesse taas on edustanut useampaa seuraa uransa aikana. Onnittelut molemmille herroille komeasta rajapyykistä!!