RT Edustus - SB Raatti (6 - 0)

Aika: 4.9.2016 11.00
Paikka: Siilinjärven Koulukeskus
Sarja: Suomen Cup


 Rökäletappio aloitti Suomen cup-taipaleensa komeasti Ahmolla pelatussa ottelussa, jossa isännät ottivat ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan voittamalla SB Raatin 6-0!

 Otteluun lähdettiin siten, että sivussa olivat pakit Henri "Höpö" Kainulainen ja Jussi "nilkka rikki" Rusila. Kokoonpanoja jouduttiin hieman viilaamaan ja näillä kentillä lähdettiin taistoon:

Koljonen - Pentikäinen - Taskinen

Laitinen jr - Kiiski - Jansson

Eskelinen - Taipale - Soininen

Honkalampi - Lihavainen

Mikkonen - Laitinen

Kuosmanen - Venäläinen

Repo oli varalla ja maalissa Manninen. Paukku toisena veskana.

 SMV pelasi siis poikkeuksellisesti pakkia, mutta sehän ei ole mikään ongelma. Kehvon ihme pystyy näet pelaamaan milloin vain, missä vain.

 Ottelu alkoi odotetusti hieman tunnustellen, mutta RT oli kuitenkin aktiivisempi ja isäntien liike tuottikin useamman paikan kuin mitä vastustaja sai aikaan. Alkupuoliskolla nähtiin ikävä tilanne, kun Jari "25" Mikkonen törmäsi pahan näköisesti Raattipelurin kanssa ja mies ontui tuskaisena vaihtoon. "Pave" Repo hyppäsi tilalle ja paikkasi Jari hienosti. Mikkonen pystyi kuitenkin joukkueen huojennukseksi jatkamaan ottelua erän loppupuolella.

 Ottelun avausmaali nähtiin reilun 8 minuutin jälkeen, kun Aleksi "Allu" Pentikäinen maalasi Pasi "35" Eskelisen syötöstä 1-0!

 Avauserään saatiin vielä toinen maali, kun kulttihahmon statusta nauttiva Lauri "Late" Kuosmanen nousi pakin tontilta hienosti maalille ja SMV jakoi namupassin Latelle, 2-0!

 Toinen erä oli hieman tasaisempaa vääntöä, mutta RT onnistui kuitenkin tekemään yhden maalin, kun Juuso "Larba" Laitinen pommitti Ville "eka pinna RT:ssä" Janssonin syötöstä 3-0!

 Päätösvartilla nähtiin jo hieman ratkaisun makua heti kättelyssä, kun "Allu" sai pallon Juha "Juha" Koljoselta aivan keskelle parasta sektoria ja mies tälläsi suoraan syötöstä 4-0! Sinänsä kova suoritus, sillä Pentikäisen lapa on käyryysluokkaa Lauri Kuosmasen isoveljen, Harrin täysin laiton sählylapa vuoden 1997 Pyylammen pihapeleistä! Allekirjoittanut ei ainakaan saisi edes samalle seinälle omaa kutiaan noin käyrällä lavalla!

 Yksi pelin kulminaatiopisteistä nähtiin aikavälillä 32:00-34:46, kun RT kesti upeasti 5 vs 3-alivoiman! Muutoinkin alivoima oli täyttä timanttia,( boksissa oltiin kyllä aivan liikaa!) 4 penaltia ja kaverilla 0! No, kestettiin tällä kertaa!!

 RT kaunisteli vielä lopussa lukemia, kun Late teki toisen maalinsa ( Sakun passista!),5-0!, sekä Henry "taikuri" Taskinen pujotteli äärimmäisen tyylikkäästi pallon oman laukauksensa reboundista Raatin börsään, 6-0!

 Raatti pelasi kuitenkin esimerkillisen hyvällä asenteella pelin loppuun ja joukkue aidosti yritti kuroa eroa umpeen, eikä mitään sikailua näkynyt. Kaikin puolin siisti peli.

 Rökäletappion yhteistyökumppani, Grilli Pikkirilli,( joka muuten on hemmetin hyvä paikka! Käykää syömässä, ette pety!) palkitsi ottelussa "Kaukalon nälkäisimmän ja yritteliäimmän pelaajan", tuo palkinto meni tässä pelissä Aleksi "2 börsää" Pentikäiselle.

 Uutis-Jousi-tähdet puolestaa jaettiin näin:

*** Lauri "Late" Kuosmanen

** Miika "Mane" Manninen

* Juha "Juha" Koljonen

 Ottelussa rikkoutui myös yksi rajapyykki, sillä Mane sai täyteen 300 ottelua koko uran kaikki viralliset ottelut laskettuna!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 008:19Pentikäinen AleksiEskelinen Pasi
2 - 014:17Kuosmanen LauriSoininen Timo "C"
3 - 023:17Laitinen JuusoJansson Ville
4 - 030:29Pentikäinen AleksiKoljonen Juha
5 - 035:53Kuosmanen LauriVenäläinen Saku-Mikke
6 - 037:03Taskinen Henry "A"Koljonen Juha
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
05:24Soininen Timo "C"2 min
20:38Laitinen Juuso2 min
32:00Lihavainen Mikael2 min
32:46Venäläinen Saku-Mikke2 min
Torjunnat:
Manninen Miika: 19 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Paukku Ville
Maalivahti
6Laitinen Antti
Puolustaja
18Koljonen Juha
Hyökkääjä
24Taipale Jori
Hyökkääjä
25Laitinen Juuso
Hyökkääjä
26Soininen Timo "C"
Hyökkääjä
27Manninen Miika
Maalivahti
29Kiiski Timo
Hyökkääjä
35Repo Paavo
Hyökkääjä
35Eskelinen Pasi
Hyökkääjä
41Venäläinen Saku-Mikke
Hyökkääjä
49Lihavainen Mikael
Puolustaja
72Honkalampi Jaakko
Puolustaja
81Mikkonen Jari
Puolustaja
87Pentikäinen Aleksi
Hyökkääjä
88Jansson Ville
Hyökkääjä
91Taskinen Henry "A"
Hyökkääjä
92Kuosmanen Lauri
Puolustaja
-Kukkola Simo
Valmentaja
-Kuosmanen Lauri
Joukkueenjohtaja
-Venäläinen Saku-Mikke
Valmentaja