Josba II - RT Edustus (1 - 4)

Aika: 15.10.2016 17.00
Paikka: Joensuun liikuntakeskus
Sarja: Miesten 3. divisioona


 Päivän toisessa ottelussa vastaan tuli Josba II. Joensuulaisnuoriso oli liikkeellä sankoin joukoin sillä ukkoa oli varmasti pöytäkirjan täydeltä ja toimihenkilöitä/valmentajia/huoltajia yms. oli lähes enemmän kuin viime kauden Ulmalla pelaajia.

 RT lähti otteluun tismalleen samalla rosterilla kenttäpelaajien osalta, ainoa muutos oli tuttuun tapaan maalivahdin vaihto eli Mane maaliin ja Ville varalle.

 Jos Welhopelin juoni oli se että RT oli aluksi matkustaja, tarjottiin kuskin paikkaa nyt siilinjärveläisille. Jotain ottelun alusta kertoo se, että Mane joutui odottelemaan ensimmäistä laukausta reilun 4 minuuttia. Maaleja ei kuitenkaan ensimmäisellä kympillä nähty parista hyvästä tontista huolimatta. Avauserän loppuun saatiin kuitenkin pari maalia, kun Aleksi laukoi Henryn syötöstä 0-1 ajassa 12:39. Josba kuitenkin kuittasi tilanteen 55 sekuntia ennen erätaukoa, kun maalille heitetty joensuulaispassi kimposi harmittavasti RT-pakista maaliin. Manen maali pysyi yhtämittaa puhtaana reilut 72 minuuttia ennen tätä osumaa.

 Toiseen erään lähdettiin tasatilanteesta ja Josba tulikin erään kovaa. Joensuulaiset onnistuivat moneen otteeseen pyörittämään peliä RT-päädyssä ja luomaan hyviä paikkoja. RT onnistui vastaamaan ajassa 22:40, kun loistavasti puolustuksessa jälleen koko päivän luutinut Jari "Jari" Mikkonen löysi Timo "Tiksa" Soinisen loistavalla oivalluksella laidasta, Tiksa ajoi maalille ja harhautteli loistavasti torjuneen nuoren Josbaveskarin kahville. 1-2!

 Noin 3 minuuttia Tiksan maalista syntyi jälleen kerran seurahistoriaa. Pasi "Mr. RT" Eskelinen murjoi SMV:n laukauksen riparin verkon perukoille ja tämä maali oli Pasin 200. osuma Rökäletappion paidassa! Onnittelut Pasille huikeasta saavutuksesta!!

 Päätösvartille lähdettiin lukemista 1-3 ja Josba tuli edelleen kovaa päälle. Avausturnauksessa rumat tappiot kokenut joukkue oli kuin kotonaan isossa kaukalossa sekä mattoalustalla. RT oli jälleen muutamaan otteeseen pinteessä, mutta vastustajan lisämaalit saatiin estettyä. Ajassa 39:29 tarjottiin viimeistä niittiä, kun Josbapeluri rikkoi "Tasea" maalintekotilanteessa ja tilanteesta tuomittiin rankkari. "Tase" kävi kopaisemassa ja mies veikin tyylillä maalivahdin lähes Grilli Pikkirillin tiskille hampurilaisten ja pizzan ääreen, mutta pallo karkasi juuri ratkaisevalla hetkellä. Ei maalia ja RT ylivoimalle. Tämä YV ei kuitenkaan tuottanut lisämaaleja ja Josba pääsi vielä yrittämään kavennusta ilman maalivahtia. RT kuitenkin ratkaisi pelin ajassa 43:58, kun Mane sai katkaistua Josba-hyökkääjän syötön, loistoturnauksen pelannut Jaakko "Jaska" Honkalampi jatkoi pallon Akille, joka puolestaan siirsi pallon Jussi "Jussi" Rusilalle joka toimitti pelivälineen tyhjään maaliin, 1-4!

 Turnaus tuotti komeat 3 pistettä ja kärkipaikka lohkossa pystyttiin säilyttämään. Tosin Welhot ja In-Team väijyvät samoissa pisteissä. Pistesaalista voi pitää todella kovana suorituksena, sillä nyt vastassa oli yksi ehdottomista lohkon ennakkosuosikeista ja siltäkin nipulta saatiin piste ryövättyä. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta!

UJ-tähdet:

*** Timo Soininen

** Miika Manninen

* Pasi Eskelinen

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 112:39Pentikäinen AleksiTaskinen Henry "A"
1 - 114:05VastustajaVastustaja
1 - 222:40Soininen Timo "C"Mikkonen Jari
1 - 325:38Eskelinen PasiVenäläinen Saku-Mikke
1 - 443:58Rusila JussiPaananen Aki
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
29:24Vastustaja2 min
Torjunnat:
Manninen Miika: 22 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Paukku Ville
Maalivahti
6Laitinen Antti
Puolustaja
7Torgoutsa Arto
Hyökkääjä
11Rusila Jussi
Puolustaja
18Koljonen Juha
Hyökkääjä
26Soininen Timo "C"
Hyökkääjä
27Manninen Miika
Maalivahti
28Paananen Aki
Hyökkääjä
35Eskelinen Pasi
Hyökkääjä
41Venäläinen Saku-Mikke
Hyökkääjä
49Lihavainen Mikael
Puolustaja
72Honkalampi Jaakko
Puolustaja
81Mikkonen Jari
Puolustaja
87Pentikäinen Aleksi
Hyökkääjä
91Taskinen Henry "A"
Hyökkääjä
92Kuosmanen Lauri
Puolustaja
-Kuosmanen Lauri
Joukkueenjohtaja
-Venäläinen Saku-Mikke
Valmentaja