FBI - RT Edustus (4 - 9)

Aika: 5.11.2016 17.00
Paikka: Studentia
Sarja: Miesten 3. divisioona

Päivän avauspelissä vastaan asettui 20-vuotisjuhlakauttaan pelaava FBI. Agenttien kausi on alkanut hieman yskähdellen, sillä ennen tätä turnausta iisalmelaisten saldo oli 1 voitto, kolme tappiota.

Maalissa Miika

Kapteeni Laitisen poissaollessa kipparina hääri Henri "Höpö" Kainulainen.

Ottelun alku olikin sitten jotain jäätävää! Agentit olivat aivan unessa avausvartin ja RT pääsi järjestämään äänekkään fanijoukkonsa säestyksellä huikean ilotulituksen mättäen pallon peräti VIISI (5) kertaa FBI-reppuun, kun taas naapurin jengissä oli enemmän kiikareita kuin Seurasaaren lintubongariarmeijalla! Näistä lukemista lähdettiin erätauolle. Peli oli melkoisen hurjaa coast to coast-hurjastelua...

Toisen erän alkuun RT iski vielä varmuuden vuoksi 0-6 johtomaalin, mutta sitten taisi tulla aavistuksen verran hyvä mieli ja päästä päähän hurjastelu pääsi hieman kostautumaan. FBI rankaisi kolme kertaa reiluun 4 minuuttiin ja kyseessä oli aivan eri peli, kuin avausvartilla. Tässä kohtaa Simo "koutsi" Kukkola otti aikalisän ja porukalta laskettiin hieman kierroksia sekä peli otettiin taas haltuun. Päätöserään lähdettiin siis lukemista 3-6

Viimeinen vartti alkoi tasaisissa merkeissä ja FBI pääsi vielä kerran kaventamaan, kun Pyry "hatullinen maaleja" Maksimainen sijoitti pallon tarkasti aivan RT-maalin yläkulmaan ajassa 32:27. Tästä ei kuitenkaan menty paniikkiin, vaan pallo toimitettiin vielä kolme kertaa Agenttien pömpeliin ja pisteet talteen lukemin 4-9!

Toista erää lukuun ottamatta ottelu oli joukkueelta melkoisen hyvä suoritus ja kyllähän 7 pelaajan puuttuminen kokoonpanosta nostaa näiden pisteiden arvoa entisestään!