LeBa jun. - RT Edustus (2 - 7)

Aika: 25.2.2017 18.00
Paikka: Siilinjärven Koulukeskus
Sarja: Miesten 3. divisioona


 Päivän toiseen otteluun aamuinen tappio oli pyyhitty mielestä ja Lebaa lähdettiin kaatamaan hyvällä meinigillä. Kokoonpanoa muokattiin siten, että Arto otti Antin paikan puolustuksessa ja Pasi hyppäsi Janssonin tilalle kolmosketjuun. Ville aloitti maalissa ja penkin päässä valmennuksesta vastasivat Laitisen veljekset.

 Ottelu oli täysin erilainen kuin aamuinen, sillä Leba oli liikkeellä vajaalla kahdella ketjulla ja joukkue olikin pelannut melkoista sumppupuolustusta päivän avauspelissään Vehve X:aa vastaan.

 RT aloitti maalinteon ajassa 03:10, kun Jaakko "Jake" Honkalampi katkaisi pitkän maalittoman putkensa viemällä RT:n 0-1 johtoon! Pari minuuttia myöhemmin Leballe kuitenkin tarjottiin saumaa tulla peliin mukaan, kun Juha Koljonen sai vitosen korkeasta mailasta. Leba tasoittikin pelin ja pääsi vielä johtoonkin juuri Juhan vapauduttua jäähyboksista. Aleksi kuitenkin tasoitti vielä pelin ennen erätaukoa. Avauserän jälkeen tilanne siis 2-2.

 RT tuli toiseen erään todella vahvasti ja veikin toisen vartin puhtaasti 0-4! Maalinteosta vastasivat loistopelin pelannut Jori Taipale (2 maalia), Pasi Eskelinen ja Aki Paananen. Etenkin Jorin toinen maali oli upeaa katsottavaa: Timo Soininen karvasi pallon omalla alueellaa, siirsi pelivälineen Saku-Mikke Venäläiselle, joka puolestaan luki Taipaleen liikkeitä kuin avointa Uuutis-Jousta ja Taipale pääsi pommittamaan hyvältä tontilta pallon reppuun.

 Päätösvartilla ei suurempia hienouksia, Henry Taskisen maalia lukuunottamatta, nähty ja ottelu päättyi RT:n voittoon 2-7!

 Ottelussa saavutettiin kaksi komeaa rajapyykkiä, kun Henry Taskinen rikkoi 100 pisteen rajan RT-paidassa, sekä Jori Taipale ampui RT-uransa 50 maalin! Onnittelut herroille saavutuksista!!

 Voitto oli äärimmäisen tärkeä kasvojen pesu aamuisen tappion jälkeen ja saadut kaksi pistettä pitävät RT:n edelleen mukana lohkon voittotaistelussa. Toki omissa käsissä homma ei enää ole vaan Welhojen pitäisi menettää pisteitä viimeisessä turnauksessa ja RT:n pitää toki hoitaa myös omat pelinsä Kontiolahdella.

 Turnauksesta jäi loppujen lopuksi positiivinen fiilis tappiosta huolimatta, vaikka vastustajat eivät TAASKAAN saaneet jäähyjä samalla tavalla kuin me (turneen jäähyminuutit 2 vastustajille, 11 meille...). Pahimpana miinuksena, joku vei mukanaan RT:n pallokassin ja sen mukana ison kasan palloja!! Eli, jos jollain porukalla lähti epähuomiossa mukaan ylimääräinen pallokassi, niin palauttaisitteko sen meille!

 UJ-tähdet Leba-pelissä:

*** Jori Taipale

** Ville Paukku

* Aki Paananen

 Grilli Pikkirilli palkitsi ottelussa Mikael Lihavaisen!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 103:10Honkalampi JaakkoKoljonen Juha
1 - 1 (yliv.)07:08VastustajaVastustaja
2 - 111:17VastustajaEi syöttäjää
2 - 213:52Pentikäinen AleksiTaskinen Henry "A"
2 - 315:11Taipale Jori Soininen Timo "C"
2 - 417:46Taipale Jori Venäläinen Saku-Mikke
2 - 520:43Eskelinen PasiTaipale Jori
2 - 623:12Paananen AkiKiiski Timo
2 - 738:27Taskinen Henry "A"Honkalampi Jaakko
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
06:08Koljonen Juha5 min
40:40Vastustaja2 min
Torjunnat:
Paukku Ville: 16 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Paukku Ville
Maalivahti
7Torgoutsa Arto
Hyökkääjä
8Kainulainen Henri
Puolustaja
11Rusila Jussi
Puolustaja
18Koljonen Juha
Hyökkääjä
19Lapveteläinen Nico
Hyökkääjä
24Taipale Jori
Hyökkääjä
26Soininen Timo "C"
Hyökkääjä
27Manninen Miika
Maalivahti
28Paananen Aki
Hyökkääjä
29Kiiski Timo
Hyökkääjä
35Eskelinen Pasi
Hyökkääjä
41Venäläinen Saku-Mikke
Hyökkääjä
49Lihavainen Mikael
Puolustaja
72Honkalampi Jaakko
Puolustaja
87Pentikäinen Aleksi
Hyökkääjä
91Taskinen Henry "A"
Hyökkääjä
-Venäläinen Saku-Mikke
Valmentaja