UJ-tähdet:

*** Pasi Eskelinen

** Teemu Väänänen

* Teemu Turtiainen

Salibandyn viitosdivarin siilinjärveläisjoukkueille jäi sunnuntain sarjaturnauksesta Nilsiästä kaksijakoiset tunnelmat. Rökäletappio sai mukaansa kolme pistettä voitolla ja tasapelillä, mutta Floorball Siilinjärvi joutui omissa otteluissaan kärsimään kirvelevät tappiot.
Rökäletappion haasteena avauspelissä olivat isäntäjoukkue SB Raatti II:n lisäksi myös unihiekat, kun peli vihellettiin käyntiin jo aamuyhdeksältä. RT teki kuitenkin nilsiäläisistä selvää jälkeä varsin nopeassa tahdissa.
Toisen erän pieni uinuminenkin kuitattiin huikeilla tehoilla kolmannessa erässä. Rökäletappion voittonumerot 11-1 eivät jätä paljoa tilaa selittelyille.
(UJ-tähdet: *** Pasi Eskelinen, ** Teemu Väänänen, * Teemu Turtiainen.)
Kun sarjajumbolle oli annettu kyytiä, vastaan asettuikin joukkue taulukon toisesta päästä, viiden voiton putkella kauden aloittanut kärkijoukkue Säyneisen Salpa II.
Helppo aamupeli oli onneksi unohdettu ja koko lilavalkoisten ryhmästä löytyi aimo annos taistelutahtoa. Usko ei loppunut missään vaiheessa, vaikka SäynSa II kuittasikin itsensä ensin 1-0- ja sitten 2-1-johtoon.
RT:n taistelu palkittiin kolmannessa erässä, kun Lauri Kuosmanen riisti keskialueella pallon ja kuittasi tasoitusmaalin läpiajosta.
Tasapelin 2-2 arvoa RT:lle nostaa se, että se oli SäynSa II:lle ensimmäinen pistemenetys sarjassa.
(UJ-tähdet: *** Miika Manninen, ** Lauri Kuosmanen, * Jori Taipale.)
RT:n tehomiehiä Nilsiässä olivat Eskelinen (3+1) ja Kuosmanen (3+0). Maalissa Manninen pelasi jälleen upeasti. Lisäksi hatunnoston ansaitsee Tuomo Ruotsalaisen, Jesse Leskisen ja Eero Väänäsen ketju.

Juttu julkaistu Uutis-Jousessa 24.11.2011.