UJ-tähdet:

*** Tuomo Ruotsalainen

** Henri Kainulainen

* Saku-Mikke Venäläinen

RT voitti lauantaina syyskauden päätösturnauksessa Kuopiossa molemmat ottelunsa. Joukkue purjehtii tauolle viiden ottelun tappiottomassa putkessa.
FBS puolestaan hävisi omat koitoksensa, ja sillä on alla neljä peräkkäistä tappiota.
Rökäletappio aloitti päivänsä heti aamulla kuopiolaista Project Sinikonetta vastaan. RT karkasi 3-1-johtoon Saku-Mikke Venäläisen, Pasi Eskelisen ja uransa avausosuman tehneen Eero Väänäsen maaleilla, mutta sitten tuli tukala hetki, kun PSK nousi pikavauhtia tasoihin.
Tuomo Ruotsalainen iski kuitenkin läpi ottelun lievästi niskan päällä olleelle RT:lle 4-3-voittomaalin ja joukkue vei arvokkaat pisteet.
(UJ-tähdet: *** Tuomo Ruotsalainen, ** Henri Kainulainen, * Saku-Mikke Venäläinen.)
Toinen ottelu Keiteleen Nujua vastaan oli poikkeuksellisen vähämaalinen. Rökäletappio johti Iiro-Pekka Airolan maalilla 1-0 aina pitkälle kolmanteen erään saakka, kunnes Teemu Turtiainen iski Paavo Revon nappipassista vapauttavan 2-0-osuman.
Kun loistavan paluun kentille alkukauden loukkaantumisten jälkeen tehnyt maalivahti Tommi Hyyryläinen ja uhrautuva puolustaminen hoitivat loput, Nuju jäi nollille.
(UJ-tähdet: *** Tommi Hyyryläinen, ** Iiro-Pekka Airola, * Teemu Turtiainen.)
Rökäletappion sijoitus 11 joukkueen sarjassa on tällä hetkellä neljäs.

Juttu julkaistu Uutis-Jousessa 15.12.2011.