Edustusjoukkueen kausiennakko!

14.09.2017

 Rökäletappion edustusjoukkue polkaisee sarjakautensa 3. divisioonassa käyntiin reilun viikon päästä Ahmon kaukalossa ja kyseessä on seurahistorian neljäs kausi tällä sarjatasolla. Viime kauden lopun karsintapelitappiot on unohdettu jo aikaa sitten ja joukkue on heräillyt hyvissä ajoin ennen uuden kauden alkua mm. ottamalla mittaa kovista vastustajista Suomen cupissa.

 Joukkueen kokoonpano pysyi ilahduttavan hyvin kasassa viime kaudesta ja lähtijöitä ei ollut montaa. Muualle siirtyneiden pelureiden tilalle löytyi hyvät korvaajat, joten joukkueen rosteri näyttää hyvälle ja kilpailukykyiselle.

 Kolmosdivari vedetään tuttuun tapaan läpi 10 joukkueen voimin ja viime kauteen nähden lohko on putoajien ja nousioiden myötä hieman muuttunut. Seuraavaksi lyhyt analyysi ja arvio tulevan kauden kiistakumppaneista sekä veikkaus jkaisen jengin lopullisesta sijoituksesta sarjassa! (Arvio perustuu täysin seuran skouttaus/vakoilu & stalkkaus-osaston saamiin tietoihin, jotka voivat olla hyvinkin paikkansapitäviä, tai pitämättömiä!)

 FBI (sijat 4-6)

 Legendaarinen iisalmelaisjoukkue selvitti putoamiskarsinnat ja pääsi jatkamaan matkaansa kolmosessa. Pitkän linajan pelureista koostuva nippu päätti vahvistaa rivejään useammalla vielä enemmän pitkän linjan pelaajalla kesän aikana ja agenteilla onkin todennäköisesti sarjan iäkkäin (mutta myös kokenein) joukkue. Vaikka osa pelaajista alkaakin olla museokamaa, veikkaamme iisalmelaisille vahvaa kautta, sekä karsintapelipeikon poissapysymistä tämän kauden osalta.

FB Jopa (sijat 2-4)

 RT:n tavoin viime kaudeksi kolmoseen noussut joensuulaisryhmä teki kovan tempun ja selviytyi nousukarsintoihin asti kauden päätteeksi sekä onnistui kiusaamaan Coach Teamia tosissaan. Joukkueen suoritus oli melkoinen, sillä Jopa kävi putoamiskarsijan paikalla pahimmillaan ja taisipa joukkue ottaa jossain mittelössä lukea 12 maali erollakin! Todella tasainen ja kokenut joukkue, vaikea voittaa.

 In-Team (sijat 2-4)

  Kuopiolaisilla on niinikään kokenut joukkue ja runsaasti taitavia pelimiehiä. In-Team onkin sijoittunut kaikilla kolmosen kausillaan lohkon kärkipäähän ja varmasti kova haastaja jälleen kelle tahansa tässä lohkossa.

 Iiski (sijat 9-10)

 Suonenjokelainen Iiski nappasin itselleen viime kauden päätteeksi paikan nelosesta kolmoseen kulkevasta hissistä. Joukkue on ollut tasaisen hyvä suorittaja nelosessa ja kesän aikana joukkue on vakoilutietojemme mukaan hankkinut KBC:ssa hurjia tehoja mättäneen Jari "180cm/180kgpelkkäälihasta" Laitisen sekä jääkaappipakastinyhdistelmän kokoisen puolustajajärkäle Matti "Matti" Kalilaisen samasta jengistä. Kolmosen taso kuitenkin lienee vähän liikaa ja kyyti on kylmää. Voittaa kuitenkin pelejä, mutta karsinnat alaspäin/putoaminen on edessä.

 Veikot (sijat 6-8)

 Viime kaudella Siilinjärven herruuden itsellään pitänyt Veikot on pitänyt matalaa profiilia kauden alla. Tornihuhujen mukaan muutama hyvä ukko on häipynyt ja jokunen pelimies on saatu tilalle. Sijoittunee lohkon keskikastiin viime kauden tapaan.

 Valtva (sijat 5-7)

 Valtimosta kotoisin oleva joukkue nousi vakuuttavalla rekordilla nelosesta ylöspäin ja onkin ennakkoon kahdesta nousijasta kovempi. Joukkueesta ei hirveästi ole tietoa, mutta sijoittunee keskikastiin ja säilyttää paikkansa sarjassa.

 Kaiku (sijat 2-4)

 Kaavilla päästiin kokemaan 2. divisioonan huumaa yhden kauden verran, mutta tie vei takaisin kolmoseen. Hieman ikääntyvä joukkue, jonka riveistä löytyy hurja määrä pelattuja otteluita sekä kokemusta aina liigasta asti. Joukkue operoi kuitenkin pienehköllä ringillä, eikä potku riitä kärkipaikoille. Säilyy kuitenkin.

LeBa-96 Akatemia (sijat 9-10)

Kontiolahdella on hyvä pöhinä, sillä lähestulkoon jokaisesta divarista löytyy joku organisaation joukkue. Akatemia on hieman arvoitus rosterinsa puolesta, mutta taitoa varmasti löytyy. Haaste tulee vastaan siinä, että riittääkö ukkoja riviin koko kaudeksi. Viime kaudella LeBa juniorit-nimellä operoineella joukkueella oli välillä hyvinkin ohut rosteri peleissään.

Vehve X (sijat 4-6)

 Viime kaudella RT ja Vehve X saivat aikaan tiivistunnelmaisia otteluita ja samaa odotetaan nytkin. X:lla on ollut vahva joukkue ja vehmersalmelaiset tulevat varmasti olemaan kova vastus jokaiselle lohkon joukkueelle.

 

21.06.2018Rökäletappio Suomen cupiin... kahdella jengillä!
06.05.2018Sählykerhon kuulumisia!
29.04.2018Puheenjohtajan kevättervehdys
13.04.2018 20:01Edustus palkitsi pelaajiaan
03.04.2018Janne Kuidun ura päätökseen uskomattomalla tavalla - lue miten!
01.04.2018Rökäletappio mukaan jalkapallomaailmaan!
26.03.2018Rökäletappion miesten joukkueet kesälomille
12.03.2018Edustuksen kausi tuli päätökseensä
26.11.2017Edustuksella voitokas retki Kaavilla!
26.11.2017Dynamolle voitto ja tappio Pielavedeltä

Siirry arkistoon »