F2-poikien kauden avaus

03.11.2018

F2- poikien osalta kausi alkoi Pyörön koululla Kuopiossa. F1-junioreiden tapaan heti vastassa kolme kovaa Welhojen joukkuetta, jotka kaikki sarjan huippua viime vuoden perusteella.

Peleihin oli päässyt paikalle koko joukkue 11 pelaajaa, joten lähdimme pelaamaan kahdella puolustaja- ja kolmella hyökkääjäparilla. Tarkoituksena kova karvaus alusta asti.

Ensimmäiseen peliin saatiin aivan loistava startti, joka vapautti pelaamista ja suurin jännitys karisi pois. Huolimatta siitä, että Welhot nousivat 2-0 tilanteesta vielä tasatulokseen, Rökiksen pojilla ei usko omaan tekemiseen loppunut. Hienon esityksen jälkeen loppunumerot 7-2 kertoivat totuuden pelistä. Kausi avattu siis hienolla voitolla.

Tsempparit: Topi ja Arttu

Toisessa vastaan asettui ennakolta kovin Welhojen joukkueista, joka ei ollut kaudella paljoa otteluitaan hävinnyt. Eikä hävinnyt nytkään, vaikka Rökis laittoikin kunnon vastuksen, eikä luovuttanut helpolla. Alku oli jälleen tasaista vääntämistä ja erätauolle lähdettiin tasatilanteessa. Jälleen kerran kokemus tiukoissa paikoissa pelaamisesta näkyi ja ottelu kääntyi loppuhetkillä 6-8 tappioksi. Tästä huolimatta peli-ilme säilyi koko ajan hyvänä.

Tsemppari: Paavo

Kolmannessa ottelussa Welhot pääsivät alussa 1-0 johtoon, jonka jälkeen maaleja tehtiin ensimmäisessä erässä tasatahtiin. Erätauolle mentiin lukemissa 2-2. Toinen erä alkoikin sitten pahimmalla mahdollisella tavalla. Ensimmäinen vaihto: kaksi huonoa avausta omista suoraan vastustajan lapaan ja tilanne 2-4. Erän puolivälissä pääsimme kaventamaan 3-4 ja loppu olikin kovaa yritystä, mutta paikoista huolimatta pallo ei maaliin asti päätynyt. Lopputulos siis 3-4.

Tsempparit: Aatu, Vili, Jesse

Kokonaisuutena päivän pelit menivät hyvin, vaikka pari tiukkaa tappiota tulikin. Poikien taistelu ja kokonaisilme oli oikein hyvä. Vastustajilla oli taitavia yksilöitä, jotka saatiin joukkueena pelattua pois. Joukkue ymmärsi myös hyvin joukkuepelin merkityksen ja sen, että meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä, kunhan vain kaikki sitoutuu omaan tekemiseen. Suurimmat kehityskohteita ovat puolustettaessa sijoittumisessa ja oman maalin edessä pelaamisessa. Hyvillä mielin siis eteenpäin ja kehittämään omaa peliä.

joukkueen tilastoista löytyy maalintekijät jatkossa jokaisen joukkueen osalta.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa