F2-pojille voitot Varkaudessa

29.01.2019

F2-poikien kausi jatkui Varkaudessa kolmella ottelulla. Ensimmäistä kertaa peleihin lähdettiin hieman vajaalla kokoonpanolla eli kahdeksalla pelaajalla. Aavistettavissa kuitenkin oli ettei päivä tule olemaan kaikista vaikein. Tämä tuntuma siis ensimmäisistä otteluista näitä vastustajia vastaan.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli VarTa valkea. En tiedä oliko meillä ns. bussi-jalat vai mitä, mutta ottelun alku oli suht tahmaista ja verkkaista. Vedot menivät ohi ja muutenkin viimeinen huolellisuus puuttui kaikesta tekemisestä. Pitkään mentiinkin maalittomassa tilanteessa, kunnes Nikon kuti viimein vapautti pelaamista. Topin ja Paavon tehtyä ”hatut” mieheen lopputulos kirjattiin meille 7-3. Erikoisuutena täytyy mainita vastustajan kavennus maali puolesta kentästä. Siinä tuomari onnistui tekemään sellaisen maskin Jesselle, että moni liigapelaajakin voisi ottaa mallia. Tuloksesta huolimatta ei voitu olla täysin tyytyväisiä peliin ja pieni asennesaarna odotti pukukopissa pelin jälkeen.

tsempparit Paavo, Topi, Eetu N

Päivän toisessa ottelussa vastassa Hu-Ka. Kopissa peräänkuulutettiin asennetta ja maalille menemistä rohkeammin. Poikien piti tiedostaa tilanne: omalla tekemisellä peli vodotetaan, mutta lepsuilUlla ei. Noh, nyt pojat menivätkin maalille ja sinne palloa myös pelattiin. Jessen syöttö maalin takaa Artulle takatolpalle, josta helppo pistä tyhjään rysään 1-0. Eetu N maalin edustan pallosta 2-0. Siitä eteenpäin jokainen hyökkääjistä hieman vuorotellen palloa pesään. Erätauolle lukemat 6-0. Eli sitä kaivattua asennetta löytyi. Toisessa erässä tahti hieman hiipui, jota myös selittää se että ensimmäisen erän ensimmäisen 5 minuutin jälkeen vastustaja pelasi loppupelin ylivoimaa. Pelin ainoa miinus tuli puolustuksen sekoillessa niin että vastustaja pääsi pilaamaan Eetun nollapelin. Loppulukemat 10-1 rökikselle kertovat oleellisen joukkueiden voimasuhteista.

Tsempparit Jesse ja Eetu N

Kolmannessa pelissä vastapuolelle asettui toinen VarTan joukkueista. Rökis-junnut jatkoivat siitä mihin edellisessä pelissä jäivät. Ei ehditty kauaa pelata kun lukemat taululla 4-0 meille. Harvat vastustajan nousut katkesivat maalissa pelanneen Nikon hyviin vastaantuloihin ja peli pyöri koko ajan vastustajan päädyssä. Jos nyt jotain erikoisuuksia pitää pelistä löytää, niin Topi teki taas (kuten Welhojakin vastaan) 2 maalia omasta päästä lähetetyllä roikkupallolla. Sekä Eetu L 4 syöttöä ilman maalia on myös jonkunkaiken erikoisuus näissä peleissä. Lopputulos 16-3 kuvaa täysin pelitapahtumia, eikä jätä paljoa sijaa selittelyille.

Tsempparit Paavo ja Arttu

Kokonaisuutena siis hyvä päivä Varkaudessa. Valmentajien mieltä lämmitti erityisesti se, että nyt mentiin maalin eteen ja tehtiin sieltä maaleja. Aika monta kertaa vielä hienoista syötöistä. Se myös hienoa nähdä pojissa että aina ei olla itsekkäitä, vaan maltetaan myös syöttää kaverille, joka paremmassa paikassa.

Pelit jatkuvat 16.2 Suininlahdella JosBaa ja LeBaa vastaan. Tervetuloa katsomaan Siilinjärveläistä Junnu-salibandyä. ”Parasta paikan päällä”

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa