ENNAKKO: 3. divarissa jännitys tiivistyy

05.02.2020 19:00

 Kolmosdivarissa otellaan jälleen tulevana lauantaina ja alkuvuoden tiivis pelitahti saa jatkoa. Osa joukkueista vetää peräti 6 peliä reiluun kuukauteen ja lopuillakin on 4 vääntöä pelattavanaan. Lähes ennätystasaisen lohkon juoni alkaa mennä enemmän ja enemmän "win the right games"-tyyppiseen suuntaan. Meidän vaatimaton alkukausi oli viime turnauksessa muisto vain ja ensimmäistä kertaa ollaan kauden aikana voittoputkessa!

 Lauantain ja sunnuntain pelit tuskin vielä ratkaisevat meidän lopullista kohtaloa, mutta viime otteluista mukaan saatu hyvä draivi voisi hyvinkin siivittää meitä lähemmäs tuota sarjanousun tuovan kolmospaikan vakiinnuttamista. Tällä hetkellä olemme samoissa pisteissä Spartak JNS:n kanssa, mutta heitä emme pääse vielä kohtaamaan tässä turnauksessa.

 Lauantaina Studentian parketilla otetaan mittaa Vehve II:sta sekä Juankosken Pyrkivästä. Meille pelipaikka sopii oikein mainiosti, sillä juuri Studentialla rekordimme on parempi kuin missään muualla. Onneksi pelejä ei siis pelata "jollain oikealla salibandyareenalla", kuten jotkut saattaisivat veistellä.

 Päivän molemmilla kilpakumppaneilla on yhtälailla mahdollisuus nousta vielä lohkossa kolmanneksi ja napata viimeinen nousupaikka, kuin myös jäädä karsintalaariin. Vehvellä on nimittäin kasassa 10 pistettä ja JuPylla 9, meidän 11 pinnaa vastaan.

 Ensimmäisessä pelissä on tarjolla kaivattu revanssi vehmersalmelaisista. Kauden avausturnauksessa saatiin muutama oppitunti maalinteosta, kun Vehve pommitti meidät nurin kovatasoisten kakkosdivaripisterohmujen avustamana. Tässä turneessa joukkue kuitenkin on omillaan, sillä vapaa siirtoaika sekä farmisopimusten suoma pelaajien siirtely eivät enää ole mahdollisia. Tämä toki tarkoittaa myös sitä, että meillä ei ole mahdollisuutta saada FBI:n puolelta apuja. Edellisissä peleissä ketsuppipullo saatiin kuitenkin sen verran hyvin auki, että luottoa oman tulivoiman riittävyyteen löytyy.

 Vehven nipussa on 2. dirren starojen puuttumisesta huolimatta myrkyllisiä äijiä, eikä ennakkoon voi odottaa helppoa peliä. Vanhat tutut Jirka Ruotsalainen sekä Sami Reinikainen ovat olleet jälleen iskussa ja molemmat ovat kasanneet yli pinnan per peli.

 Toisessa pelissä kohdataan JuPy. Viime kaudella ennakkoluulottomalla hyökkäyspelillä itsensä nousukarsintoihin asti lennättänyt juankoskelaisnippu on ollut vaikeuksissa tällä kaudella. Joukkue on tällä hetkellä lohkossa sijalla 9, mutta vain 2 pinnaa meitä jäljessä. Pyrkivää vastaa ollaan onnistuttu hyvin viime kausina, sillä edelliset 5 kolmosdivaripeliä ovat päättyneet meidän voittoon ja edellinen tappio heitä vastaan on koettu Jori Taipaleen ollessa vielä nuori, eli pieni tovi siitä jo on.

 Pyrkivää ei kuitenkaan ole varaa aliarvioida, sillä joukkueesta löytyy todella laadukkaita pelaajia. Esimerkiksi Joni Venäläinen ja puolenkymmentä Puustista (Eino etunenässä) ovat vaarallisia pelimiehiä, joiden kanssa on oltava tarkkana. Puustisista esimerkiksi Einolla on kasassa tehot 9+20 ja Nikolla 18+9, eli omissa ei ole varaa vetää hutipeliä.

 Näissä peleissä on suuret panokset ja voittoputken jatkaminen on ehdoton juttu, jos tahdotaan pitää itsemme pelissä kunnolla mukana. 4 lisäpistettä antaisivat hyvät lähtökohdat kauden viimeisiin peleihin.

 Edustus pelaa Studentialla la 8.2 klo 11:30 (vs. Vehve II) ja klo 16:00 (vs. JuPy). Tervetuloa katsomaan pelejä!

24.09.2020 18:00ENNAKKO: Tarunhohtoinen 2. divisioona
17.09.2020Rt Dynamon kausiennakko!
17.09.2020Rt Dynamon kausiennakko!
05.09.2020RAPORTTI: Edustuksella vaiherikas päivä
03.09.2020 19:00ENNAKKO: Edustuksen cup käyntiin!
22.08.2020Edustukselle turnausvoitto Ahmolta!
21.08.2020 20:00Rökäletappio ja IK Svans farmisopimukseen!
20.08.2020 20:00Edustus järjestää harjoitusturnauksen!
12.08.2020Uusia pelaajasopimuksia!
07.06.2020Rökäletappion edustusjoukkueen jatkosopimukset 4/4

Siirry arkistoon »