Edustukselle turnausvoitto Ahmolta!

22.08.2020

 Edustusjoukkue pelasi kautensa ensimmäiset harjoituspelit Ahmolla järjestetyssä harjoitusturnauksessa. Päivän saldo oli komea ja taistojen päätteeksi, kahden tappiottoman pelin turvin, edustus nappasi kotikentältään turnausvoiton.

 Päivä sisälsi kaksi täysimittaista ottelua per joukkue. Meillä oli mukana tuhti rosteri ja yhteensä reilut 20 peluria. Tarkoituksena oli kierrättää porukkaa pelien aikana ja muokkailla kokoonpanoja, jotta eri ketjukoostumuksia saataisiin koeponnistettua ns. "kovassa tilanteessa".

 Päivän ensimmäisessä ottelussa kohdattiin 3. divisioonaan noussut SIFK. Ottelu alkoi meidän kannalta hyvin ja pääsimme karkaamaan jo 3-0 johtoon avauserän alkupuoliskon aikana. SIFK kuitenkin roikkui hyvin mukana ja pääsi rokottamaan meidän virheistä pari maalia. Avauserän jälkeen oltiin lukemissa 3-2. 

 Toisessa erässä saatiin otetta enemmän meille ja maalejakin tuli mukavasti. SIFK:lla oli vielä tässä kohtaa paukkuja haastaa meitä, mutta meidän puolustuspeli toimi hyvin ja Markus Vainikainen pelasi maalilla stabiilin pelin. Meidän rosterin leveys oli lopulta liikaa ja päätöserän kova tykitys tuoti loppulukemat 15-4 meidän hyväksi.

 Päivän toisessa ottelussa turnaukseen ennakkosuosikkina saapunut Kaavin Kaiku kohtasi SIFK:n. Meidän maalivahdeista Roope Turunen kävi tuuraamassa kuopiolaisten luukulla ja pelasikin mainion pelin siitä huolimatta että Kaiku vei pelin nimiinsä lukemin 10-4.

 Päivän päätöspelissä me kohtasimme Kaikun ja pelissä oli turnausvoitto. Ottelusta kehkeytyi melkoinen trilleri, jossa kuskin paikka vaihtui tiuhaan tahtiin. Maaleja nähtiin myös reilusti, kuten voi odottaa silloin kun vastakkain on kaksi vahvaan hyökkäykseen nojaavaa joukkuetta. Lopulta pisteet jaettiin lukemin 9-9 ja lopputuosta voi pitää isolta osin oikeutettuna kentän tapahtumiin nähden.

 Meille päivä antoi todella paljon. Saimme tuntumaa täysimittaisista peleistä, saimme runsaasti dataa eri ketjukoostumusten toimivuudesta sekä siitä pelikovuudesta, jota vaaditaan että 2. divarin kärkiporukoita vastaan pärjää.

 Päivän otteluissa kunnostautui useampi henkilö, mutta erityisesti esiin nousivat Pentikäinen/Taskinen/Kesti/Virtanen/Laitinen-ykkösviisikko, joka teki 12 maalia kahteen peliin. Myös ensiesiintymisensä RT-paidassa tehnyt IK Svans-nelikko (Kalle Mikkonen, Henri Pekonen, Ilari Hakala ja Onniveikko Lyly) pelasi ennakkoluulottomasti ja vahvasti tehden tai ollen mukana useassa maalissa molemmissa peleissä. 

 Näiden kokemusten myötä on hyvä jatkaa kohti kahden viikon päästä pelattavaa Suomen cupin 2. kierroksen turnausta, josta meidän cup-matkamme alkaa. Haluamme kiittää paikalle saapuneita katsojia, tuomaritrioa Hämäläinen/Jauhiainen/Huttunen sekä SIFK:a sekä Kaikua hyvistä peleistä! 

 Myös RT Dynamon kauteen valmistautuminen on hyvällä mallilla

 Edustuksen tavoin myös RT Dynamo on aloittanut valmistautumisen omaan kauteensa. Joukkue on napannut talteen useamman uuden pelaajan kesän/kevään aikana ja ehtinyt pelata kaksi voitokasta harjoituspeliä.

 Ensimmäisessä ottelussaan joukkue tyrmäsi Siilinjärven Pallokerhon (uusi paikallisseura!) lukemin 13-4 ja aiemmin tällä viikolla Kaavin Kaikun kakkosjoukkue kävi kokemassa Dynamon vahvuuden ottamalla nenään 13-0.

 Joukkue avaa pelikautensa jo huomenna Suomen cupin 1. kierroksen otteluilla Kuopion Studentialla. Turnaksessa ovat mukana myös Bärbär United (3.div.), Iisveden Kiri (3.div.) sekä Joroisten Urheilijat (4.div.).

 Dynamo eteni viime kaudella toiselle kierrokselle, joten vahvistuneella joukkueella on ehdottomasti mahdollisuudet uusia sama temppu huomenna! Dynamon ensimmäinen peli pelataan klo 12:15 ja toisen väännön alkamisajankohta määräytyy avausottelun lopputuloksen perusteella.

24.09.2020 18:00ENNAKKO: Tarunhohtoinen 2. divisioona
17.09.2020Rt Dynamon kausiennakko!
17.09.2020Rt Dynamon kausiennakko!
05.09.2020RAPORTTI: Edustuksella vaiherikas päivä
03.09.2020 19:00ENNAKKO: Edustuksen cup käyntiin!
22.08.2020Edustukselle turnausvoitto Ahmolta!
21.08.2020 20:00Rökäletappio ja IK Svans farmisopimukseen!
20.08.2020 20:00Edustus järjestää harjoitusturnauksen!
12.08.2020Uusia pelaajasopimuksia!
07.06.2020Rökäletappion edustusjoukkueen jatkosopimukset 4/4

Siirry arkistoon »