RAPORTTI: RT Dynamolla 3 pisteen reissu Nilsiään.

07.11.2020

Marraskuinen aamu alkoi aurinkoisena, kun Dynamon pelaajisto käänsi kelkkansa kohti Apassien synnyinsijoja Pohjois-Amer..öö Nilsiää. Turnaukseen lähdettiin odottamattomasti sarjakärjessä, mutta ainoana tavoitteena oli antaa rökäletappio vastustajille.Peleihin lähdettiin seuraavanlaisilla kokoonpanoilla:

Pelkonen-Repo-Piirainen

Laulainen-Voutilainen

Soininen-Hyvärinen-Tarkiainen

Niiranen-Toivanen

Pölkki-Kainulainen-Koskinen

Nurmi-Huusko

Maalissa aloitti Haapalainen. Janne Piiroinen oli peleissä tällä kertaa paikalla joukkueen General Managerina.

RT Dynamo - Tharshers

Ensimmäisen ottelun vastustaja Trashers tiedettiin fyysiseksi, vaaralliseksi ja aikamoiseksi halon(mailan)hakkuujoukkueeksi. Siispä kärkiotteluun lähdettiin painamaan duunia ja vastaamaan fyysiseen haasteeseen. Dynamo aloitti hyvin, mutta ote kääntyi vastustajalle, joka painoi 2 nopeaa maalia ja siirtyi johtoon. Erän lopulla kuitenkin herrat Niiranen ja Koskinen nostivat Dynamon johtoon. Varsinkin Koskisen rankkarimaali oli harvinaisen kliininen. Toisessa erässä joukkueet keskittyivät hakkaaman mailoja yhteen ja painimaan maalin edessä.Tekemättä maalin maalia toki. Varsinkin Dynamon 5-3 ylivoima oli kyllä yks ylivoiman irvikuva. Kolmannessa erässä Tarkiainen ja Repo veivät Dynamon kahden maalin johtoon, mutta aina vaan Trashers runnoi itsensä maalin päähän. Lopussa hack`n`slash -pelityyli tuotti tulosta ja vastustaja painoi pelin tasoihin. Molemmilla oli paikkansa voittaa, mutta lopputulosta 5-5 voi pitää ansaittuna molemmille. Tiukka kärkikamppailu, pisteeseen on kaikesta huolimatta oltava tyytyväinen.

Toiseen peliin muuten samoilla kentällisillä kuin ekaan, mutta Suvela tolppien väliin.

Kaiku - RT Dynamo

Dynamo aloitti ottelun pirteästi, Pölkki pääsi heti pelin kolmannella minuutilla läpi, ja häntä rikottiin, ja tilanteesta tuomarikaksikko vihelsi tilanteesta rangaistuslaukauksen. Koskinen asettui pallon taakse, ja viimeisteli ottelun avausmaalin. Erässä nähtiin vielä 5 maalia, josta Dynamo teki 4. Maalintekijöinä Tarkianen x2, Koskinen ja Niiranen. Toisessa erässä ei nähty yhtään maalia vaan Dynamo tuhlaili hurjan määrän maalipaikkoja. Lauri Miettinen kavensi heti 3 erän alkuun tilanteeksi 2-6. Tämän jälkeen Dynamo heräsi, ja seuraavaan 2 minuutin aikana dynamo teki 4 maalia. Ottelun loppuun nähtiin vielä maalit molemmilta, ja ottelu päättyi luvuin 3-10 Dynamon voittoon.

Päivän tehomiehinä hääri Elmeri Koskinen 4+1, Otto Tarkiainen 3+1 ja Juho Niiranen 2+1. Dynamo tippu sarjataulukossa toiseksi FBI:n voittaessa molemmat omat pelinsä.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa