OTTELURAPORTTI: Edustus voitolla joulutauolle

29.11.2020

Edustusjoukkue päätti syyskautensa ja siirtyi joulutauolle kaadettuaan Vehve II:n Ahmolla pelatussa ottelussa perjantai-iltana. N. kahden ketjun vahvuisella rosterilla kylään saapunut vehmersalmelaisjoukkue antoi hyvän vastuksen kapeasta rosteristaan huolimatta ja onnistui aiheuttamaan vaarallisilla vastaiskuillaan meille harmaita hiuksia.

Ensimmäisessä erässä oltiin jo 1-3 tappiolla pienen alkushokin seurauksena, mutta peli saatiin kuitenkin haltuun erän vanhetessa ja erätauolle päästiin 4-3 johdossa. Avauserässä meiltä pörssejä itselleen kasailivat maalien osalta Tero VirtanenSami MikkonenJuuso Laitinen sekä Aki Paananen. Syöttöjä kirjailivat puolestaan Henry TaskinenOnniveikko Lyly sekä Tero.

Toisessa erässä pyrittiin lisäämään vauhtia ja pudottamaan kaveri kyydistä pois. Tämä näyttikin aluksi toimivan ja venytettiin ero kolmeen maaliin, kunnes Vehve osoitti taas vaarallisuutensa. Pari maalia n. kahteen minuuttiin ja taas olitiin vain yhden osuman verran edellä.

Erän lopulla saatiin kuitenkin taas pari uunia kyhäiltyä ja päätöserään mentiin lukemista 8-5. Tokassa erässä maalimerkinnät jakautuivat näin: 5-3 Eetu Korhonen (Sami), 6-3 Juuso (Toni Kesti), 7-5 "Tase" (Tero) ja 8-5 "Soge" (Pauli Aaltokoski).

Päätöserään lähdettiin sillä asenteella, että turhia riskejä ei tarvitse ottaa ja kun ei hölmöillä niin homma hoituu. Niinhän se hoituikin ja molemmat joukkueet pääsivät kaunistelemaan pörssejään. Päätöserä meille 3-2 ja koko ottelu siis 11-7. Viimeisellä 20 minuuttisella meiltä  osuivat Nico Lapveteläinen (syöttäjä Aki Paananen), Kesti (Aleksi Pentikäinen) ja hattutemppunsa täydentänyt "Soge" ("Pale").

Ottelu ei tarjonnut suurta urheilun juhlaa tai mahtavaa spektaakkelia, mutta saatiin se mitä tästä pitikin saada, eli 3 pinnaa. Vanha viisaus piti paikkansa, eli aina ei tarvitse olla sarjan paras joukkue, joskus riittää että on parempi kuin se toisessa päässä olija. Ottelussa saatiin jälleen onnistumisia laajalla skaalalla ja parilla tänään pörssejä keränneellä ukolla oli muutaman ottelun kuiva kausi alla, eli pinnoja tuli hyvään saumaan.

Nyt jäädään joulutauolle ja toivottavasti pelit jatkuvat suunnitelman mukaan tammikuussa. Tällä hetkellä me ollaan sarjataulukossa 8 pelin jälkeen 12 pinnan saldolla nelossijalla, mutta parilla porukalla on vähemmän pelejä alla. Joka tapauksessa ollaan täysin iskuetäisyydellä pleijaripaikkaa silmäillen! Tästä on hyvä mennä eteenpäin kohti seuraavia haasteita.

Kiitos kaikille kannattajille ja yhteistyökumppaneille alkukaudesta! On ollut hienoa nähdä teitä katsomossa kannustamassa, vaikka ajat ovatkin poikkeukselliset. Toivotaan, että saadaan tosiaan pelata pelejä myös kevään puolella! Mukavaa joulun odotusta kaikille!

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa