RAPORTTI: RT Dynamo sarjakärkeen Ahmolla!

29.11.2020

RT Dynamon pelit jatkuivat Ahmolla koti kaukalossa, mutta turnauksen järjestämisvastuu oli paikallisvastustaja Sipalla. Dynamon kokoonpanossa oli kaikki muut paikalla paitsi Janne Piiroinen (kokovartalo vamma). Peleihin lähdettiin seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Pelkonen-Repo-Piirainen

Laulainen-Tuovinen

Soininen-Hyvärinen-Tarkiainen

Niiranen-Toivanen

Pölkki-Kainulainen-Koskinen

Huusko-Voutilainen

Maalissa aloitti Suvela, ja Nurmi toimi pelissä 7. puolustajana.

RT Dynamo - FBI

Dynamo aloitti ottelun pirteästi, ja saikin siitä palkinnon reilun 4 minuutin kohdalla, kun Hyvärinen laukoi Dynamon 1-0 johtoon. Peli jatkui tasaisissa merkeissä erän loppuun saakka, mutta Dynamo hyödynsi omat maalipaikkansa vastustajaa tehokkaammin ja Dynamo laukoi pallon vielä kahdesti vastustajan verkkoon. Maalintekijöinä Piirainen ja Kainulainen. Toisen erän alkuun FBI tuli aivan eri sykkeellä, kuin ensimmäiseen josta palkinnoksi reilun 5 minuutin kohdalla tuli kavennusmaali ja lukemat oli 3-1. Toisen erän loppu oli tasaista, mutta toiselle erätauolle mentiin kuitenkin Dynamon 5-2 johto lukemissa. Kolmanne erän alkuun Dynamo teki reiluun 3 minuuttiin 3 maalia, ja johti peliä jo luvuin 8-2. Lopussa FBI loi vielä pientä kiriä, mutta tällä kertaa kello tuli vastaan ja peli loppui Dynamon 9-5 voittoon. Dynamolle ansaittu voitto tästä kärkikamppailusta, jossa panoksena oli lohkon kärkipaikka.

Toiseen peliin muuten samoilla kokoonpanoilla, mutta Haapalainen tolppien väliin.

RT Dynamo - SB Sipa

Paikalliskamppailussa ei ollut Dynamolla muuta tavoitetta, kun ottaa selvälukuinen voitto. Peli lähti Dynamon osalta hieman tahmeasti käyntiin, mutta ensimmäiselle erätauolle mentiin Dynamon 2-0 johto lukemissa. Erätauolla piti joukkuetta hieman herätellä, jotta ei peli aivan hassuteluksi menisi. Erätauko tepsi, ja toiseen erään Dynamo tuli aivan eri peli temmolla, jonka ansiosta sitten peli ratkesikin toisessä erässä kun Dynamo teki 4 maalia, ja taululla jo 6-0 tennislukemat. Maalintekijöinä Huusko, Koskinen, Kainulainen ja Tarkiainen. Kolmannessa erässä Dynamo jatkoi toisen erän tekemistä, ja teki erässä 5 maalia vastustajan tehdessä 1 maalin. Loppulukemat siis kirjattiin luvuin 11-1.

Dynamo nappasi siis Ahmon parketilta täydet 4 pistettä, jonka ansiosta Dynamo siirtyi lohkon piikkipaikalle, mutta ainoastaan pisteen erolla FBI:in. Päivän pisterohmuja olivat: Otto Tarkianen 4+2, Joni Hyvärinen 3+2 ja Elmeri Koskinen 3+2. Dynamolla pelit jatkuvat vielä kertaalleen ennen joulua Iisalmessa 20.12.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa