Edustuksen kausi -ja Suomen cup-ennakko!

07.09.2021

Cup-perinne jatkuu

 Uuden kauden alku on päässyt hiipimään salakavalasti lähelle ja tällä viikolla alkaa jo oikeat pelit! Runkosarjan alkua saadaan vielä pieni tovi vartoa, mutta Suomen cupin rähinöihin päästään ottamaan osaa tulevana lauantaina. Pelit pelataan Vuorelan tuoreessa rakennuksen kyhäelmässä, jossa ei vielä ollakaan päästy pelaamaan. Cup-matkamme alkaa suoraan 2. kierrokselta ja lohkoomme napsahti tällä kertaa vain kaksi muuta porukkaa.

 Pelin henki on se, että turneessa pelataan kertaalleen kaikki vastaan kaikki, eli kaksi ottelua per tiimi. Päivän päätteeksi jatkoon menee ainoastaan lohkovoittaja. Turnajaisiin osallistuvat 4. dirreä pelaava SBL Lapinlahdelta sekä äärimmäisen mielenkiintoinen uusi tuttavuus Kuopion Sidontaseura (KSS) 5. divarista.

 SBL on ollut meille tuttu vastus aiempina kausina pelatessamme alemmilla sarjaportailla ja hyviä vääntöjä saatiin silloin aikaan. Joukkueella oli hevosmiesten tietotoimiston mukaan hieman haastetta löytää pelimiehiä riviin, jotta saisivat joukkuetta yleensäkään kasaan. Onneksi ukkoa on löydetty kehiin ja sarjatoiminta jatkuu Lapinlahdella. Päivän jälkimmäisessä ottelussa saadaan varmasti hyvä sparraus kautta ajatellen.

 Päivän ja turnauksen avauspelissä kohdataan puolestaan KSS. Kuopiolaisryhmä on heittämällä nimekkäin joukkue varmaan koko Savo-Karjalan alueelta ja sen pelaajilta löytyy pääsarjakokemusta about tuhannen ottelun verran! Tästä pelistä odotetaan kovaa haastetta ja ajankohta on erinomainen. Tuossa pelissä nähdään hyvin, että missä mennään ennen runkosarjan alkua.

Uuteen kauteen uudistuneella rosterilla

 Edustusjoukkueen riveissä tapahtui kevään ja kesän aikana useampi muutos. Liikettä rosterissa on toki ollut ennenkin, mutta tällä kertaa poislähtijöitä oli enemmän kuin pitkään aikaan. Lilavalkoisen nutun jättävät taakseen Keski-Suomeen töiden perässä muuttanut Jussi Rusila, Saksaan hiipinyt Henry Taskinen/Pauli Aaltokoski-kaksikko ja Welhoihin palannut Sami Mikkonen. Lisäksi Vesa Pykälistö on sivussa polvileikkauksen vuoksi ja miehen kausi saattaa olla tapauteltu.

 Isoja menetyksiä, sillä esim. "Tase" ja Jussi olivat pitkäaikaisia runkopelureita, joiden kanssa saimme pelata miltei 10 kautta. "Pale" ja Sami puolestaan olivat mukana vain viime kauden, mutta kotiutuivat mainiosti ja herrojen lähtö tekee ison loven rinkiin. Vesa oli varma tekijä omassa päädyssä ja herran esityksiä toivoisi ehdottomasti näkevänsä vielä loppukaudesta.

 Onneksi ovi kävi myös toiseen suuntaan ja tilalle saatiin hyviä vahvistuksia. Ensi kaudella lilavalkoista pukevat päälleen mm. FBI:n riveissä pelannut Jarno Sistonen, joka tuo puolustuspäähän voimaa ja leveyttä. Hyökkäystä puolestaan täydentävät Aki Rytkönen, joka pelasi hienon kauden SIFK:n riveissä. Joukkueen vajottua pöytälaatikkoon viime sesongin päätteeksi, päätti "Aki jr." siirtyä meille. Toinen kova tekijä hyökkipäähän on SBL/FBI-nutuista tuttu Roope Litmanen. Taiturimainen, vahva ja ulottuva hyökkääjä tulee tuomaan lisää pelotetta hyökkäyspään pelaamiseen. 

 Monta siis lähti, mutta onneksi tilalle tuli myös laatupelaajia. Lisäksi neuvotteluja käydään vielä parin pelurin kanssa, mutta joukkue alkaa olla hyvin pitkälti valmis tulevaa kautta varten. Odotamme sarjan olevan kova ja vieläkin vaativampi kuin viime kaudella, eli haaste on mitä ilmeisimmin kovin missä tämä joukkue on ollut. Sopii siis meille mainiosti! 

 Edustuksen kausi alkaa cupin pelien osalta siis tulevana lauantaina, 11.9 Vuorelassa klo 11:00 ja vastaan asettuu silloin KSS. Tervetuloa!

24.09.2021RAPORTTI: Edustukselle tappio avauspelistä
21.09.2021 19:00ENNAKKO: Edustus vs Kaiku
14.09.2021RAPORTTI: RT Dynamon seikkailu Pieksämäellä.
13.09.2021Edustukselle arvokasta kokemusta cupista
07.09.2021Edustuksen kausi -ja Suomen cup-ennakko!
05.09.2021Rt Dynamon kausiennakko 2021-2022 !
21.07.2021Kohti uutta kautta!
03.06.2021Rt Dynamon historiallinen kausi!
17.05.2021Edustusjoukkue palkitsi pelaajiaan!
03.02.2021Aikuisjoukkueiden kuulumisia pelitauon lomasta

Siirry arkistoon »