Edustukselle arvokasta kokemusta cupista

13.09.2021

 Edustusjoukkueen Suomen cup-matka kattoi tämän kauden osalta kaksi ottelua, sillä tie nousi pystyyn 2. kierroksen turneessa lauantaina. Joukkueen saldo oli kolmen joukkueen lohkossa voitto ja tappio ja koska jatkopaikkoja oli jaossa vain yksi, ei tämä riittänyt 3. kierrokselle pääsyyn.

 Pelien päättyminen toki harmitti, mutta peleistä jäi näppiin myös paljon positiivista. Ensinnäkin se, että ylipäätään saatiin pelata ja n. 9 kuukauden mittainen ottelutauko päättyi. Toisekseen etenkin avauspelissä saatiin vääntää kovaa porukkaa vastaan ja puolestaan toisessa ottelussa saatiin maalihanoja auki.

 Avauspelissä vastaan asettui KSS, joka tiedettiin taitavaksi ja huomattavasti perus vitosdivarijoukkuetta kovemmaksi vastukseksi (kaikki kunnia vitosen sakeille, eikä millään pahalla mutta faktahan tuo on. :) ). Ottelusta kehkeytyi tiukka vääntö, jossa Kuopiolaiset olivat aavistuksen enenmmän kuskin paikalla ja veivät lopulta taiston nimiinsä lukemin 1-2.

 Meidän esitys pelissä oli pitkä tauko huomioiden kohtuullinen. Omassa päässä pelattiin hyvä ottelu ja isoja virheitä ei päässyt tapahtumaan. Pientä ylipelaamista sekä muutama ylipitkä vaihto, mutta muutoin jees. Ja jos säbäpelissä päästää 2 maalia, on se suorituksena missä tahansa sarjassa hyvä. Blokkauspeli oli hyvällä tasolla ja useampia KSS-kuteja tarttui meidän jätkiin, eivätkä nämä pallot päässeet maalille saakka. Myös alivoima toim ja vastustaja veti vesiperän kahden kakkosen ylivoimamyllyn päätteeksi.

 Hyökkäyspelissä oli eniten viilailua ja vastustajan maalivahti sai olla kohtuullisen rauhassa. 13 laukausta maalia kohti, joista vain pari oli ns. laatuvetoja on liian vähän. Toki myös kaveri blokkaili mainiosti ja uhrautuvasti meidän laukauksia. Jos alivoima toimi, niin ylivoimaa ei saatu vielä pelaamaan. Kertaalleen päästiin vitosen verran myllyttämään, mutta vaaralliset tontit jäivät vielä haaveeksi. 

 Toiseen peliin ei jäänyt enää panosta ja jaossa oli vain hyvää sparrausta. SBL oli hävinnyt KSS:lle oman avauspelinsä ja näin KSS oli jo varmistanut jatkopaikkansa. Ottelusta kehkeytyi runsasmaalinen ja lopulta voitto kirjattiin meille lukemin 11-6. SBL sinnitteli pari erää mukana, mutta päätösvartilla meidän laatikosta löytyi yksi vaihde lisää ja saatiin napattua tärkeä avausvoitto kaudelle.

 Runkosarja alkaa jo ensi viikolla ja sitä ennen on tarkoitus yrittää pelata vielä ainakin yksi harjoitusottelu. Runkosarjan avauksesta tiputellaan lisäinfoa hieman lähempänä itse H-hetkeä, joka on siis 23.09 torstaina!

24.09.2021RAPORTTI: Edustukselle tappio avauspelistä
21.09.2021 19:00ENNAKKO: Edustus vs Kaiku
14.09.2021RAPORTTI: RT Dynamon seikkailu Pieksämäellä.
13.09.2021Edustukselle arvokasta kokemusta cupista
07.09.2021Edustuksen kausi -ja Suomen cup-ennakko!
05.09.2021Rt Dynamon kausiennakko 2021-2022 !
21.07.2021Kohti uutta kautta!
03.06.2021Rt Dynamon historiallinen kausi!
17.05.2021Edustusjoukkue palkitsi pelaajiaan!
03.02.2021Aikuisjoukkueiden kuulumisia pelitauon lomasta

Siirry arkistoon »