RAPORTTI: RT Dynamon seikkailu Pieksämäellä.

14.09.2021

Dynamon kausi pääsi käyntiin tällä kertaa Suomen Cupin merkeissä Pieksämäellä, täysin uudella Bola -areenalla. Mukaan saatiin 13 kenttäpelaaja ja yksi veskari. Toki hyökkääjiä oli poissa, joten useampi pakki jouduttiin siirtämään hyökkäystehtäviin.

TT stars - RT Dynamo 5-3

Vastassa aamun avausottelussa oli kakkosdiviisionassa ravaava TT Stars. Altavastaajana siis lähdettiin, onneksi vastustajalla ei kuitenkaan ollut kahta kenttää enempää. Ottelun kaava oli selkeä, vastustaja piti palloa ja me juostiin perässä. Mutta kuten aina, sehän meille sopii. avauserän jälkeen oltiin tasalukemissa 1-1. Toinen erä oli huono ja toiselle tauolle mentiin 4-2 lukemissa. Vika erässä saatiin vielä kiriä aikaan, mutta lopulta jäi luu käteen lukenkin 5-3. Ottelun rökäle ja muutenkin ottelun MVP oli luottoveskarimme Suvela. Maalit tällä kertaa Koskiselle, Piiraiselle ja Tarkiaiselle.

VirrVe - RT Dynamo 4-5

Toiseen peliin saatiin vastaan VirrVe. Leppävirtalaiset pelasivat aamulla hyvän pelin pisabaa vastaan, ja ottelusta ennakoitiin tasaista. Molemmat ravasivat pallon perässä avausottelunsa, joten tässä matsissa se näkyi aika laiskana tempona. Kokonaisuutena tasainen matsi, jossa Dynamo siirtyi aina johtoon ja VirrVe yritti kiriä tasoihin. Lopussa ilman veskariakin, mutta kestettiin loppuun asti. Ottelun rökäle oli Piiroinen. Maalit Tarkiainen, Laulainen, Piirainen ja Pelkonen kahdesti.

TT Stars - RT Dynamo 8-6

Jatkopaikan ratkaisevassa ottelussa tuli uudelleen vastaan TT Stars. Molemmat joukkueet olivat kahden pelin jäljiltä aivan poikki, joten luvassa oli väsyneitä jalkoja ja paljon maalipaikkoja. Dynamo olikin valmiimpi alussa ja painoi alle kahdessa minuutissa 2-0 johdon. Seuraavaa maalia saimmekin ootella vikaan erään. Harmi kyllä vastustaja teki tässä välissä neljä. Viimeseen erään tilanteesta 4-2. Loppupeli olikin kunnon hurlumhei -säbää, jossa maaleja sateli. Ilman Suvelaa olisi soinut omissa vielä enemmän. Soinisen ja Niirasen maalit toivat pelin vielä 7-6, mutta ilman veskaria ei onnistuttu, joten loppulukemiksi kaksi sekuntia ennen päätöstä 8-6. Ottelun rökäle oli hyviä nousuja tehnyt Tuovinen.

Viimeisen pelin tappio ei jäänyt sinänsä harmittamaan sillä seuraavan kierroksen peli olisi pahimmassa tapauksessa ollut satojen kilometrien päässä. Hyvät valmistavat matsit nelosdivaria varten kuitenkin. Kiitokset vastustajille tiukoista väännöistä ja tsemppiä jatkoon Pisaballe ja Starsille. Erityiskiitos Starsin numero ysille viihdyttävästä retoriikasta. Päivän ehdoton dynamohahmo oli huippuiskussa ollut maalivahti Joni Suvela. Tehomiehinä häärivät Lauri Laulainen 1+3, Juha Piirainen 3+0, Miro Soininen 2+1, Alarik Toivanen 1+2, Ville Pelkonen 2+0, Otto Tarkiainen 2+0 ja Elmeri Koskinen 2+0.

Dynamon pelit jatkuvat jo ensi lauantaina Ylä-Pyöröllä. Avauspelissä klo 16 on vastassa kärkiporukoihin kuuluva KallSi. Klo 18 kohdataan SB Jaws. Tervetuloa katsomaan.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa