RAPORTTI: RT Dynamon 4 pisteen kotiturnaus!

23.11.2021

Dynamo lähti kohtiturnaukseen Vuorelassa vahvalla nipulla. Päivän ensimmäiseen otteluun saatiin kasaan 16+2 jätkää. Vain Laaksonen oli poissa. Pölkki uhrautui toimitsijaksi, josta iso kiitos hänelle. Alla kokoonpano Pisabaa vastaan:

Pelkonen Heikkinen Piirainen

Laulainen Toivanen

Tarkiainen Koskinen Soininen

Niiranen Piiroinen

Nurmi Kainulainen Repo

Voutilainen Tuovinen

Maalissa Suvela. Haapalainen varaveska. Huusko varamiehenä.

RT Dynamo . Pisaba II 6-4

Pisaba lähti otteluun sarjanelosena, joten ennakkoon oltiin altavastaajia. Avauserä oli kuitenkin Dynamon, vastustaja sai vain yhden laukauksen maalia kohti. Hyvässä iskussa läpi pelin ollut kolmoskenttä iski kahdesti Kainulaisen ja Revon johdolla, joten tauolle mentiin johtoasemassa. Vastustaja tuli hyvin mukaan toisessa, ja painoikin heti alkuun pelin tasoihin. Erän loppu oli kuitenkin Dynamon. Ensin Koskinen siirsi Soinisen hyvän esityön jälkeen pallon lähes tyhjään maaliin. Ja sitten Pelkonen nasautti Heikkisen syötöstä. Vika erässä jäähyt meinasivat kostautua, Pisaban tehdessä YV:llä kaksi osumaa. Niirasen tehdessä meille yhden. Parilla viimeisellä minuutilla pallo pomppi jo Dynamon maaliviivan tuntumassakin useammin, mutta niin vaan kestettiin. 1+2 tehot tehnyt Soininen heitti vielä ratkasevan osuman lopussa tyhjiin ja Dynamolle pisteet luvuin 6-4. Upea voitto aamupeliin! Kiitos myös äänekkäälle yhden hengen kannattajaporukalle!

AC Liiga - RT Dynamo 5-8

Toisessa pelissä oli vastassa Liiga, joka oli haastanut avauspelissä VarTan erinomaisesti. Lisäksi joukkue oli vahvistunut parilla vanhalla tutulla postimiehellä. Toiseen peliin Pölkki korvasi Kainulaisen, Huusko Voutilaisen ja Haapalainen hyppäsi maalin suulle. Tämä ottelu oli kyllä Dynamon näytöstä. Eka erässä tehtiin vain yksi, mutta paikkoja oli tehdä vaikka kuinka monta. Toisessa erässä osuivat Koskinen, Repo, Nurmi ja Tarkiainen. Taululla jo 5-0. Viimeisen alussa osui jopa kapteeni Toivanen. Tämän seurauksena Toivanen lähti omasta halustaan puremaan tuppia ja Voutilainen hyppäsi tilalle. Ja lisää seurasi, Heikkinen ensin ja Pelkonen sitten. Taululla jo 8-0. Viimesellä 7 minuutilla kävikin sitten perinteiset, kun peli on jo selvä niin tulee virheitä. Pakeille sattui mokia, veskarille meni joku helppo, hyökkääjät lopetti puolustamisen. Liiga teki siis viisi maalia putkeen, ja silotteli lukemat vähän nätimmiksi. Lopputulos 8-5 Dynamolle. Ottelun Rökäle oli kahdesti osunut Ville Pelkonen.

Kotiturnauksesta tärkeät 4 pistettä, ja sarjasijoitus parani viidennelle sijalle. Ensi turnauksessa Varkaudessa on luvassa herkulliset pelit kun vastaan tulee samoista sijoista kamppailevat Trashers ja FBI.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa