RAPORTTI: RT Dynamon syyskauden päätös.

20.12.2021

Dynamo pääsi lähtemään vuoden viimeiseen turnaukseen täydellä kolmella kentällä, jonka valmennusjohto oli laittanut seuraavanlaiseen muotoon.

Pelkonen Heikkinen Piirainen

Laulainen Toivanen

Tarkiainen Koskinen Soininen

Niiranen Piiroinen

Nurmi Kainulainen Voutilainen

Huusko Tuovinen

Maalissa Suvela. Pölkki varamaalivahtina.

Thrashers - RT Dynamo 0-9

Pelin alku viivästyi hieman, kun vastustajalla oli jäänyt kokoonpano laittamatta pöytäkirjoihin. Dynamo aloitti väkevästi vähä miehistä Thrashersiä vastaan, jonka ansiosta päästiin alkuun heti ylivoimalle. Jäähyn saanut kaveri ei ollut merkittynä kokoonpanoon, jonka takia tuli sitten iso rangaistus 5+20. Dynamo hyödynsi ylivoiman varsin mallikelpoisesti tehden viisi maalia, kahteen kertaan maalasi Koskinen sekä Huusko, sekä kertaalleen Pelkonen. Pelin tempo hieman laski ensimmäisen erän jälkeen johtuen vastustajan kapeasta kokoonpanosta sekä Dynamon hyvästä ensimmäisestä erästä. Koko pelin kuva oli että Dynamo pyrki pitämään palloa, ja Tharshers pyrki nopeilla vastahyökkäyksillä rokottamaan, mutta Dynamo pystyi toisessa erässä tekemään kaksi maalia lisää Kainulaisen ja Laulaisen toimesta. Kolmannen erän alku oli heikko, ja Tharshersille tuomittiin rangaistuslaukaus, jonka Suvela hienosti nappasi kiinni. Kolmas erä pyrittiin pelaamaan nollapeli, joita ei kovinkaan usein sähly nimisessä lajissa tule. Kolmanteen erään teimme vielä kaksi maalia lisää, joista vastasivat Pelkonen ja Heikkinen. Pelistä muuten ei juuri jälkipolville jäänyt kerrottavaa paitsi Suvelalla joka pelasi uransa ensimmäisen nollapelin. Ottelun rökäle ansaitusti Suvela.

RT Dynamo - FBI 4-5

Päivän toiseen peliin muuten samalla kokoonpanolla, mutta Voutilainen ja Huusko vaihtoivat paikkoja.

Dynamo yllätettiin pelin alussa, kun FBI lähti odotettua aktiivisemmin karvaamaan todella ylhäältä, jonka takia pelin ensimmäinen erä oltiin paikka paikoin todella ongelmissa. Toki Dynamo pääsi ensimmäisessä erässä kahteen kertaan kokeilemaan ylivoimaa, mutta kumpikaan ei tulosta tuonut. Vastustaja sai luotua maalipaikkoja huomattavasti enemmän, mutta Suvela oli mies paikallaan tolppien välissä. Ensimmäinen erä meni tasa lukemin 0-0. Toisen erän alku vielä jatkui vielä samalla kaavalla, joten FBI teki kaksi maalia toisen erän alkupuoliskolla, ja meni ansaitusti 0-2 johtoon. Dynamo pääsi peliin mukaan vasta näiden takaiskujen jälkeen ja Pelkonen kavensi lukemat heti perään 1-2. Kavennus maalista ainoastaan minuuttia myöhemmin Soininen tasasi lukemat lukemiin 2-2. Toisen erän loppupuoliskolle saimme vielä kylmä vettä niskaan kun FBI teki johtomaalin. Kolmas erä alkoi meidän hallinnassa jonka ansiosta päästiin ylivoimalle. Soininen teki illan toisen ja tasoittavan maalin. Vielä reilu viisi minuuttia ennen loppua Kainulainen teki Dynamolle helpottavan johtomaalin. Dynamolle sattu pelin viime minuuteilla synkkä minuutti jonka FBI hyödynsi tekemällä kaksi maalia. Dynamon kiri jäi lopussa vajaaksi vaikka yritimme ilman maalivahtia tasoitusta kaivaa. Kaveri oli tänään tuossa pelissä juuri tuon maalin parempi, joten pisteet ansaitusti FBI:lle mukaan.

Dynamon syyskautta voi kuitenkin pitää varsin kelvollisena. 5 voittoa ja 5 tappiota, sarja sija 5. Kevät kaudella vielä mahdollista on omaa sijoitusta parannella, mutta tärkein tavoite joukkueelle on pitää sarjapaikka.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa