RAPORTTI: Edustus tappioputkessa joulutauolle

23.12.2021

 Edustusjoukkueen syyskausi tuli päätökseen kolmen pelin tappioputken siivittämänä. Pieksämäellä koettu häviö sai jatkoa, kun Welhot Akatemia voitti meidät kotonaan kirvelevästi 8-7 ja saman viikon perjantaina Kaiku oli parempi Kaavilla numeroin 11-6. 

 Welhoja vastaan saatiin liikkeelle yksi parhaista rostereista koko kaudella ja oltiin luottavaisia, että Kuopiohallista lähtisi pisteitä mukaan. Alku olikin lupaava, mutta luu jäi lopulta käteen. Jossiteltavaa jäi (jos sellaista tahtoo harrastaa) n. 8 tolppa/ylärimakudin edestä ja ainahan voi miettiä että entä jos olisi käynyt tuuri kuten esim Vartalla, että Welhoilla olisi ollut divaripeli samaan aikaan... no, mieluummin pelaa kunnon ottelun. Pisteitä tuosta olisi kyllä tarvittu ja ehkä myös ansaittu, mutta minkäs teet. Joskus nämä tämmöiset pelit ei vaan käänny.

 Perjantaina ringistä puuttui miehiä jonkin verran, mutta hyvällä nipulla lähdettiin silti haastamaan sarjan kärkipaikoilla koko kauden paistatellutta Kaikua. Alku oli tässäkin pelissä hyvä ja avasuerän pelaaminen näytti mallikkaalle. Loppua kohden kuitenkin eväskorin sisältö hupeni, eikä pientä repsahdusta jolla kaveri karkasi useamman maalin johtoon, saatu enää kiinni.

 Kokonaisuutena syyskausi oli kohtuullinen. 10 ottelua tuotti 4 voittoa, mutta vain 10 sarjapistettä. Kaksi voittoa jouduttiin naaraamaan jatkoajalta, mutta tärkeitä kahden pinnan saaliita nekin toki olivat. Tappioiden osalta kävi kehnommin, sillä kaikki kärsittiin varsinaisella peliajalla ja niistä jäi käteen 0 pinnaa. Tässä sarjassa meininki on kohtuuarmotonta ja jos meinaa pelejä hävitä, pitäisi jostain saada edes jotain mukaan.

 Kevätkauteen lähdetään silti positiivisin mielin, sillä ei me oltu noin huonoja kuin mitä statistiikka näyttää. Kyettiin haastamaan kaikki joukkueet ja useampi peli ei jäänyt paljosta kiinni, että tulos olisi ollut toinen. Pelejä on runsaasti jäljellä (jos koronatilanne suo) ja vielä on hyvä mahdollisuus parantaa.

 Olemme tällä hetkellä hieman tavoitteista jäljessä ja sijoituksemme on lohkon kahdeksas. Tuo tarkoittaa sitä, että jos runkosarja päättyisi tuolta sijalta, se tietäisi putoamiskarsintoja. Loppukauden tavoite on siis ehdottomasti päästä seuraavaan lokeroon ja saada sarjapaikka varmistettua seuraavalle kaudelle jo runkosarjan aikana.

 Nyt vedetään hetki henkeä, syödään kinkkua ja treenataan sen jälkeen itsemme iskuun. Me tullaan täältä vielä!

 Tässä kohtaa haluamme toivottaa hyvää ja rauhallista joulua kannattajille, tukijoukoille, vastustajille ja tuomareille! Toivotaan että joululahjaksi saadaan vähän injuryresistancea, tuuria ja ennen kaikkea mahdollisuus jatkaa pelejä kevätkaudella!

 Kiitos hienosta syyskaudesta!

25.01.2022RAPORTTI: Edustuksen vuosi käyntiin voitolla!
24.01.2022ENNAKKO: Uusi vuosi ja uudet kujeet
23.12.2021RAPORTTI: Edustus tappioputkessa joulutauolle
20.12.2021RAPORTTI: RT Dynamon syyskauden päätös.
16.12.2021TURNAUSENNAKKO: Dynamo 18.12.
13.12.2021 19:00ENNAKKO: Harvinainen tuplapeliviikko
28.11.2021RAPORTTI: Ei riittänyt jalka... eikä kädet... eikä pää
25.11.2021 19:00ENNAKKO: Pieksämäelle lauantaina
23.11.2021RAPORTTI: RT Dynamon 4 pisteen kotiturnaus!
22.11.2021RAPORTTI: Jännitysnäytelmien sarjaan jatkoa!

Siirry arkistoon »