ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Ahmolla

15.12.2023

Kohta on joulu ovella, mutta sitä ennen pelataan vielä vähän sählyä. Siitä taitaa olla 3 kautta kun viimeksi ollaan Ahmolla virallinen ottelu pelattu, ja sekin oli SiPa:n kotiturnaus. Nyt kuitenkin rakas kotikenttämme tarjoaa puitteet salibandylle, kun RT Dynamon toinen kotiturnaus pelataan sunnuntaina 17.12. Ahmolla on edelleen lentokentän kokoinen kaukalo, virhepomppuja tarjoava parketti ja massiiviset katsomotilat(meidän peleissä ei toki katsojia näy). Laitoina toimineet dominopalikat on kuitenkin keretty vaihtaa oikeisiin salibandylaitoihin. Vastaan asettuvat keskikastin joukkueet Tuusniemen Raju ja SB Jaws Kuopiosta.

Klo 10 RT Dynamo - TuuRa

Ensimmäisessä pelissä kohdataan Tuura, joka on aloittanut kauden suhteellisen vahvasti. Tuura muistuttaa joukkueena jonkin verran Dynamoa, vahva kehityskaari on nostanut joukkueen nelosdivarin keskikastiin. Pelillisiä yhtäläisyyksiä löytyy myöskin. Vastassa on erittäin suoraviivainen ja juoksuvoimainen joukkue, joka pelaa suhteellisen yksinkertaista salibandya. Lähtökohtaisesti pallonhallinta tulee olemaan meillä. Pallon kanssa kun pelataan fiksusti, pitäisi pisteiden jäädä Siilinjärvelle. Ottelu on muuten RT Dynamon historian 200. virallinen ottelu! Samalla myös Alarik Toivasen 200. peräkkäinen ottelu Dynamo -paidassa, jos siis mies on pelikunnossa.

Klo 14 SB Jaws - RT Dynamo

Toisessa mittelössä kohdataan SB Jaws. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasalukemiin, muutenkin pelit Jawsia vastaan ovat aina olleet äärimmäisen tasaisia. Kuluvan kauden Jaws perustaa pelinsä vahvaan puolustuspeliin, sekä teräviin vastahyökkäyksiin. Jawsin puolustus onkin ollut rautaa, tästä osoituksena toiseksi vähiten päästettyjä maaleja. Tästä suorituksesta on syytä jakaa kunniaa myös joukkueen maalivahdille Markku Mustoselle, yhdelle sarjan parhaimmista maalivahdeista. Luvassa lienee tasainen ja vähämaalinen peli. Lopputulosta en uskalla ennustaa, sillä ottelut Jawsia vastaan ovat olleet aina todella tasaisia, ja toisinaan ennakot ovat aiheuttaneet hailaumassa närkästystä.

Seuraa häntä: Lauri Laulainen

Puolustuksen kivijalka, varakapteeni, general manager ja saunailtojen masterchef. Tämä mies kuin veistos pelaa kaudesta toiseen kovalla tasolla molemmissa päissä kenttää, ja kellottaa isoja minuutteja Dynamon alakerrassa. Kauden avausmaali on vielä tekemättä, napsahtaako viivasta laaseri takakulmaan?

Tervetuloa katsomaan pelejä. Dynamo aloittaa jo kello 10 tämän kuuden joukkueen "miniturnauksen". Ahmon koulu on saanut kunnolla moukaria, ja rakennustyömaan takia voi olla että auton joutuu jättämään hiukan normaalia kauemmaksi.

17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa
07.02.2024Rökäletappio ry yhdistyksen ylimääräinen kokous
31.01.2024RAPORTTI: RT Dynamolle 4 pistettä Kuopiosta
26.01.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
15.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Ahmolla
01.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Lapinlahdella
09.11.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
20.10.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Sonkajärvellä
28.09.2023RT Dynamon kausiennakko
29.08.2023RAPORTTI: RT Dynamon Suomen Cup

Siirry arkistoon »