RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!

12.03.2024

Dynamon reissu Varkauteen lauantai aamuna oli kaikin puolin onnistunut. Dynamon kokoonpano oli vähintäänkin hieman rikkonainen, mutta hieman vajaa kolme kentällistä ukkoja saatiin kasaan.

Varta II - RT Dynamo

Ottelun alku jo sarjan voiton varmistanutta Vartaa vastaan oli hyvin “dynamomainen” eli pääsetettiin kaveri kolmen maalin karkumatkalle toisen erän alkuun mennessä. Vaikka itselläkin oli paikkoja tehdä, mutta ei saatu pelin alkupuolella tarvittavaa laatua viimeistelyihin. Dynamon kirin aloitti Pelkonen ottelun puolessa välissä. Saimme heti kavennus maalin perään ylivoiman, joka hyödynnettiin. Saatiin vielä toisen erän loppu hetkillä tasoitus maali, joten peli oli vielä aivan auki viimeiseen erään lähdettäessä. Viimeisen erän alku oli Dynamolta räväkkä ja menimme 3-5 johtoon Piiroisen sekä Pelkosen aamun kolmannella maalilla. Varta kavensi vajaa yhdeksän minuuttia ennen päätösvihellystä eron ainoastaan yhteen maaliin. Ajassa 42:15 Varta pääsi vielä kokeilemaan tasoitusmaalia ylivoimalle. Saimme pidettyä Vartan ylivoimalla pois vaarallisista maalipaikoista, vaikka Varta otti maalivahdin vielä pois ja pääsivät pyörittämään kahden miehen ylivoimalla. Kestettiin lopun paine ja saatiin elintärkeä voitto lukemin 4-5. Ottelun rökäleeksi valittiin vastustajan laitureilta koko pelin ajan karannut sekä kauden avausmaalin runnonut Janne Piiroinen

RT Dynamo – FBI

Päivän toinen ottelu oli meille vaikeaksi aikaisemmin osoittautunut FBI. Pelissä ei maaleilla juhlittu, mutta maalipaikkoja oli todella paljon kummassakin päässä.  Avausmaalia saatiin odotella aivan ensimmäisen erän viime sekunneille, kun Pelkonen maalasi päivän neljännen osumansa ajassa 14:57. Toisessa erässäkin nähtiin ainoastaan yksi maali, kun Soininen ja Tarkiainen pääsivät kahdestaan vastustajan veskaria vastaan, Soininen alusti ja Tarkiainen maalasi varmasti meidät 2–0 johtoon. Kolmannessa erässä nähtiin myös ainoastaan yksi maali, jonka teki FBI ylivoimalla. Loppuun vielä luotiin itselle hieman jännitystä, kun ajassa 44:34 Piiroinen lähti istumaan jäähyä, joka toki olisi pitänyt mennä Tarkiaiselle. Rike vielä tapahtui oman maalimme edustalla, joten vapaalyönti jäi aivan parhaalle maalinteko sektorille. Onneksemme pallo ei löytänyt lopun aikana maalin saakka, vaikka muutaman kerran se oli todella lähellä. Lopputulos 2-1 meille, jolla saatiin varmistettua itsellemme nousukarsinta paikka. Ottelun rökäleeksi valittiin pelin viime hetkillä vielä aivan maaliviivan tuntumasta pallon pelastanut Joni Suvela.

Kausi ollut tähän mennessä Dynamolta todella onnistunut, ja pääsemme ensimmäistä kertaa sen ansiosta pelaamaan karsintaotteluita.  Nousukarsinnat pelataan 24.03.2024 Nilsiässä, jossa vastaan asettuvat SB Raatti (3.div) sekä PoPS-78 (4.div). Ennakkoa tulossa vielä ennen nousukarsinta otteluita.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa