ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa

17.02.2024

RT Dynamon seuraava etappi kevätkiertueella on Iisalmen liikuntahalli. Dynamon Iisalmen jaosto kiittää lyhyestä pelimatkasta, muu joukkue tuskin. Toki olosuhteethan Iisalmessa ovat kunnossa, kun päästään pelaamaan isoon kaukaloon tasaiselle mattoalustalle. Kauden loppuohjelma on vähintäänkin haastava, kun jäljellä on pelit kaikkia sarjan kärkijoukkueita vastaan. Dynamo on sarjassa kolmantena, mutta senkin loppusijoituksen eteen saadaan tehdä täysi päivätyö. Rosteri näyttäisi tätä kirjoittaessa kohtuu ehjältä sunnuntaita varten, mutta eiköhän joku onnistu vielä hyppykupan, kohmelon tai marsun ristiäiset hommaamaan. 

Klo 13 vs SBL 

Lapinlahtelaiset ovat pelanneet vahvan kauden ja ovat sarjassa toisena. Kauden avauskohtaaminen meni yllättävänkin selvästi Dynamolle, joten SBL tuskin haluaa toista kertaa ottaa nollaa pistettä. Väänäsen johtama SBL:n ykköskenttä on dominoinut tällä kaudella nelosdivaria, joten sen pysäyttäminen tulee olemaan vaikeaa. Toisaalta, saako SBL pysäytettyä Dynamon ykköskentän? Tämä onkin hankalampaa, koska edes dynamolaiset itse eivät ole perillä mikä on Dynamon ykköskenttä? Onko meillä semmoinen? 

Klo 16 vs KallSi 

KallSi on ollut kauden suurin alisuorittaja, sillä aiemmin kärkikahinoissa viihtyneet sonkajärveläiset ovat pelanneet epätasaisesti ja valahtaneet keskikastiin. Vuosien varrella ollaan pelattu monta tasaista ja kovaa matsia, ja eiköhän sellainen ole taaskin edessä. Pienten marginaalien peli, toivottavasti marginaalit ovat tällä kertaa meidän puolella. 

Seuraa häntä: Sami Voutilainen 

Sami oli sunnuntain treeneissä pelipäällä. Normaalisti puolustuspelin erikoismiehenä tunnettu Sami pisti pikkukikkaa ja sivalsi useamman maalin peliosuudella. Nähdäänkö Samilta viikonloppunakin kihauksia? Ja tulevatko ne äänennopeutta lähentelevillä kammolämäreillä vai verottaako mies vastustajaa tarkoilla sijoituksilla? 

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa
07.02.2024Rökäletappio ry yhdistyksen ylimääräinen kokous
31.01.2024RAPORTTI: RT Dynamolle 4 pistettä Kuopiosta
26.01.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
15.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Ahmolla
01.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Lapinlahdella
09.11.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
20.10.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Sonkajärvellä

Siirry arkistoon »