RAPORTTI: RT Dynamolle 4 pistettä Kuopiosta

31.01.2024

Lähtökohta Studentian turnaukseen ei ollut helpoin mahdollinen ja edellisiltana rosteri näytti vielä erittäin rikkonaiselta. Aamulla oli kuitenkin ilo huomata että puolikuntoiset ukot oli lääkitty pelikuntoon ja työkiireisetkin pääsivät paikalle. Täydellä kolmella kentällä päästiin lopulta pelaamaan, ja mikä parhainta ykkössentteri Toni Kesti teki kauan kaivatun paluun rosteriin.

Pisaba 2 - RT Dynamo

Pisaba oli mukana kapealla rosterilla, ja se näkyi. Pelistä tuli erittäin vaikea, vastustajan keskikttyessä puolustamaan tiivisti ja heittämään norsupalloa hyökkääjille. Lisäksi vastustajan numero 33 oli erinomaisessa vireessä, iskien kaikki Pisaban maalit. Matalaan tempoon tottuminen ja viimeistelyn laaduttomuus vaivasi Dynamoa, ja peli oli vielä 41 minuutin jälkeenkin Pisaballe. Sitten pakkipari Toivanen - Laulainen oli ilmeisesti eksynyt vastustajan maalin lähettyville ja naulasi pelin tasoihin. Tästä vain 9 sekuntia myöhemmin Soininen taikoi taululle voittomaalin. Lopputulos 4-5 Dynamolle. Ottelun Rökäle meni kaksi maalia lapioineelle Ville Pelkoselle. Tehomiehinä häärivät Pelkonen 2+0Soininen 2+0 ja Laulainen 1+0.

RT Dynamo - JoU

Toisessa ottelussa tuli vastaan niukkoihin tappioihin erikoistunut Joroisten urheilijat. Jos edellinen matsi oli temmoltaan vitosta, niin tässä oli vauhtia ihan eri lailla. Pieni aski ja täydet rosterit takasivat että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti koko pelin. Dynamo sai salama-alun kun Kesti naulasi johdon jo 4 sekunnin pelin jälkeen. Vahva avauserä Dynamolta ja 3-1 johto tauolle. Toinen erä olikin JoU:n näytöstä, erä 4-0 Joroisiin ja Dynamolla miettimisen paikka. Vikaan erään pistettiin kaikki peliin ja vastustaja joutui rikkomaan paljon. Tuloksena peräti 4 jäähyä ja Dynamo sai vihdoin ja viimein ylivoimansa toimimaan. Ville Pelkonen pisti kanttiasetukset kohdilleen ja napautti hattutempullisen maaleja putkeen. Tarkainen lakaisi viimeisen vielä tyhjiin ja lopputulos 7-5 Dynamolle. Ottelun Rökäleeksi valittiin vastustajia solmuun kynäillyt Toni Kesti. Tehomiehinä Pelkonen 3+0Tarkiainen 2+0Kesti 1+1 ja Soininen 1+1.

RT Dynamo on sarjassa edelleen kolmantena. Kausi jatkuu 18.2 Iisalmessa.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa