ENNAKKO: Dynamon sarja-avaus sekä 4. divisioonan ennakointi.

21.09.2022

Taas se on täällä, nimittäin kivikova Savo-Karjalan nelosdivari. RT Dynamo aloittaa toisen kautensa nelosessa, ja tällä kertaa valmistautuminen on ollut vähintäänkin kohtalainen näin alasarjajengiksi. Treenit on pyörinyt jo kaksi kuukautta, ja on keretty pelata viisi Suomen Cupin ottelua sekä 2 kovaa harjoitusmatsia. Pullat on siis hyvin uunissa, eihän tästä puutu kuin se että jotkut tulee suoraan kesälomalta ja pöllyttää meidät havaijishortseissa. Tänäkin vuonna on luvassa kausiennakko, jossa käydään läpi millaista sakkia tämän vuotiseen lohkoon mahtuu. Alla köyhän miehen Nostradamuksen ennustukset tulevaan kauteen:

KSS: Kuopion Bondage-seura on täynnä entisiä liiga- ja divaripelaajia. Koko Savo-Karjala alueen kovin jengi, joka voittaa kaikki pelit mennen tullen, jos niin haluaa. Tekeekö R.Tuononen yli 70 tehopistettä? Sijoitus: varma 1.

VarTa 2: Viime kauden tapaan sarjan ehdoton kakkossuosikki. Nuori ja taitava porukka kuuluisi pelillisesti kolmoseen. Vaikea voitettava. Sijoitus: 2.

KallSi: Vuodesta toiseen sarjan kärkijoukkueita. Ei ehkä kauneinta, mutta tehokasta salibandya. Plussaa hyvistä otteluraporteista. Sijoitus: 3-4.

SBL: Lapinlahtelaiset vahvistuivat viime kaudesta muutamalla KuPalla, sekä RT:n edustuksestakin tutulla R.Litmasella. Voitettiin niukasti harjoituspelissä, joten kova kilpakumppani meille. Sijoitus: 4-6.

FBI: Viime vuosien ehkä "rakkain" vastustaja. Monta tiukkaa matsia ollaan väännetty. Tänäkin vuonna hyökkäystehot nojautuvat paljolti E.Seppälän varaan. Rosteri ei taida riittää kärkisijoituksiin. Sijoitus: 5-7.

Thrashers: Duunarisählyä. Voi yllättää parempiaan, voi hävitä kelle vaan. Vaikea vastustaja pelillisesti. Sijoitus: 7-9.

Pisaba 2: Vaikea arvioitava. Rosteri voi olla mitä vaan, ja viime kaudellakin todisti että peliesitykset voivat olla kaikkea hyvän ja luokattoman välistä. Sijoitus: 5-10.

SB Jaws: Oli jo tippua vitoseen, mutta kabinetti pelasti. Hailauma on nähnyt parhaat päivänsä noin Jaws leffan ilmestymisvuonna. Vahva ehdokas häntäpäähän. Sijoitus: 9-10.

TuuRa: Kohdattiin pari vuotta sitten vitosessa. Ei silloin vakuuttanut, mutta saanut ilmeisesti nuoria ja vetreitä jalkoja sen jälkeen rosteriin. Taistelee sarjapaikasta. Sijoitus: 8-10.

Ja mitä tulee Dynamon mahdollisuuksiin, niin kärkikaksikko on todennäköisesti liian kova. Jos pystytään keräämään enemmän pisteitä kuin viime kaudella niin ollaan aika korkealla sarjataulukossa. Ennustan vahvaa kautta Dynamolle.

Nelonen käynnistyy siis Petosen Ylä-Pyöröllä 24.9

16.00 RT Dynamo - Varta 2

18.00 SB Jaws - RT Dynamo

Jos nelosen nauttiminen Petosella kiinnostaa niin eikun kaljakauppaan ostoksille. Toki voitte tulla myös katsomaan nelosdivaria paikan päälle Petosen ghettoihin. Ja mikä parasta, se on ilmaista!

17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa
07.02.2024Rökäletappio ry yhdistyksen ylimääräinen kokous
31.01.2024RAPORTTI: RT Dynamolle 4 pistettä Kuopiosta
26.01.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
15.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Ahmolla
01.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Lapinlahdella
09.11.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
20.10.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Sonkajärvellä
28.09.2023RT Dynamon kausiennakko
29.08.2023RAPORTTI: RT Dynamon Suomen Cup

Siirry arkistoon »