RT Dynamon kausiennakko

28.09.2023

Fani(t) voivat huokaista helpotuksesta, sillä RT Dynamon on taas aika aloittaa kautensa Savo-Karjalan nelosdivarissa. Kauteen lähtiessä Dynamo on erikoisessa asemassa, kun yhtäkkiä ollaankin siilinjärveläisen salibandyn lippulaiva, RT:n edustuksen lopetettua, ja Vuorelan Veikkojen tiputtua kolmosen voiton myötä vitoseen. Tämä uusi asema onkin näkynyt sponsoririntamalla suurena kiinnostuksena. Vitsi, vitsi. Ei meillä mitään sponsoreita ole, mutta jos olet kiinnostunut tukemaan meitä niin ota yhteyttä! Kausi lähtee käyntiin "kotiturnauksella". Kauden kynnyksellä puhuttiin että olisipa mukava kun ei olisi kotiturnauksen järjestelyvastuuta, no, sen kunniaksi saatiin kaksi kotiturnausta! Kiitos liiton suuntaan. Ensimmäinen turnaus on taas jostain syystä Vuorelan koululla, mutta myöhempi kotiturnaus pitkästä aikaa jopa kotona Ahmolla! 

Rosterissa on tapahtunut muutama muutos. Ja toisin kun paikallislehti kirjoitti, niin pelaajaliikenne edustuksesta meidän suuntaan ei ole ollut merkittävää. Poislähtijöistä Miika Manninen siirtyi Bärbäriin ja Hermanni Heikkinen talonrakennuspuuhiin. Tällä kertaa Dynamo teki poikkeuksen ja hankki tilalle "nuorta" verta kun uudet pelaajat ovat syntyneet 70-luvun sijaan 90-luvulla. Samalla Elmerin kahdeksan vuoden putki joukkueen "juniorina" päättyy, jo oli aikakin. Taitava Ville Marin vaihtaa Thrashersin paidan Dynamon lilavalkoiseen. Lisäksi VehVestä ja RT:n edaristakin tuttu Jaakko Lehtoranta tuo ratkaisukykyä Dynamon hyökkäysarsenaaliin. Kentällä nähdään ensi kaudella: Miro Soininen, Jaakko Lehtoranta, Otto Tarkiainen, Janne Piiroinen, Juho Niiranen, Ville Pelkonen, Jarkko Kainulainen, Juha Piirainen, Sami Voutilainen, Lauri Laulainen, Pasi Eskelinen, Toni Kesti, Elmeri Koskinen, Paavo Repo, Alarik Toivanen, Ville Marin ja Mikko Nurmi. Kimmo Pölkki siirtyy maalivahdin paikalle kirittämään Joni Suvelaa. Otto Tarkiainen jatkaa pelaajavalmentajana. 

Tälläkin kertaa luvassa on kausiennakko, ja totuttuun tapaan se tuskin osuu sinnepäinkään: 

VarTa 2: Parilla edelliskaudella juoksuvoimainen ja taitava varkautelaisnippu on tullut toiseksi. Joko nyt riittäisi ykkössijalle? Sijat 1-3. 

KallSi: Tuttu tekijä sarjan kärkipaikoilla. Eiköhän rosteri ole vanha tuttu, ja se riittää ilman muuta taas top 4 sijoille. 

SBL: Erinomainen viime kaudella, mutta elää täysin kärkikenttänsä pisteistä. Rosterin laajuus kysymysmerkki. Sijat 2-5. 

JoU: Joroisten salibandyskene ei ole itselle tuttu. Pelasi viime kaudella kuitenkin kolmosta, joten tuskin ihan puukäsistä on kyse. Mistään mitään tietämättä top 6 joukkue. 

FBI: Sai kovan vahvistuksen kun RT:n edustuksestakin tuttu P. Aaltokoski palasi iisalmelaisten riveihin. Parantanee viime kaudesta. Top 5 joukkue. 

SB Jaws: Toissa kaudella veikkasin kärkisijoille, ei osunut. Viime kaudella tippumaan, ei osunut. Nyt veikkaan rohkeasti sijoille 1-10. Joko osuis? 

Pisaba 2: Pystyy samassa turnauksessa voittamaan SBL:n, mutta häviämään meille 12-0. Täysin mahdoton ennustettava, joten veikataan epätasaisia otteita. Sarjasijoituksen voi arpoa vaikka jollain netin random generaattorilla, 

TuuRa: Onnistui pitämään sarjapaikkansa. Ja siinä lienee hyvä tavoite myös ensi kaudelle. Pystyy haastamaan "isompiaan". 

VirrVe: Sarjanousija, joka nousi pitkäaikaisen työn, eikä ylikylän rosterinsa takia. Pakko arvostaa. Voi varmasti olla tyytyväinen jos välttää viimeiset sijat. 

Sarjakausi alkaa siis Vuorelassa 30.9 klo 10 ja vastassa on SB Jaws. Tervetuloa katsomaan, kioskissa ainakin kahvia tarjolla! 

17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa
07.02.2024Rökäletappio ry yhdistyksen ylimääräinen kokous
31.01.2024RAPORTTI: RT Dynamolle 4 pistettä Kuopiosta
26.01.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
15.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Ahmolla
01.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Lapinlahdella
09.11.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
20.10.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Sonkajärvellä
28.09.2023RT Dynamon kausiennakko
29.08.2023RAPORTTI: RT Dynamon Suomen Cup

Siirry arkistoon »