ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Sonkajärvellä

20.10.2023

Otteluraportti edellisturnauksesta taisi jäädä allekirjoittaneella työpöydälle lojumaan tai enemmänkin ajatuksen asteelle. No, ei ne pelit kaksisesti mennyt. Tuloksena oli sentään yksi sarjapiste, mutta paremmalla viimeistelyllä ainakin Jaws -pelistä olisi ollut otettavissa enemmänkin. Kausi jatkuu kuitenkin, ja lisää haastavia pelejä on tarjolla sunnuntaina Sonkajärvellä, tuolla viriilissä metropolissa. Dynamo ruuvasi pelimoodia päälle nujertamalla torstai-iltana Vuorelan Veikot harjoituspelissä tiukan väännön jälkeen. Jospa tämä tulos vapautti meidän pelillistä ilmettä, ja maalintekokin olisi tehokkaampaa kuin Ken Daneykolla New Jersey Devils -paidassa.

Klo 11 KallSi - RT Dynamo

Päästään haastamaan kotijoukkuetta toivottavasti ison kotiyleisön edessä. Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvat sonkajärveläiset saalistivat avausturnauksesta 2 sarjapistettä. Hyökkäys nojaa paljolti ketjuun Immonen-Jänis-Tervo, jonka kanssa saadaan olla todellakin hereillä. Pystyykö Dynamo hiljentämään kotiyleisön vai jääkö luu käteen?

Klo 13 RT Dynamo - SBL

Avausturnauksen jälkeen SBL keikkuu sarjan kärjessä, joten haastajana lähdetään. Viime vuosina ollaan vedetty tasaisia mähinöitä, ja eiköhän sellainen ole edessä tälläkin kertaa. Jos on KallSin ykköskenttä vaarallinen, niin SBL:llä se on sarjan paras. Kärkiketjun kolmikko summasi avausturnauksessa mukavat 17 pistettä. On sanomattakin selvää että Dynamon puolustus pitää olla tiivis, jos halutaan tulosta.

Seuraa häntä: Jaakko Lehtoranta

Suomisarjasta asti kokemusta omaava Jaakko hyppäsi RT Dynamon mukaan tälle kaudelle. Miehestä odotetaan vahvistusta sekä kentälle, että saunailtoihin. Jälkimmäisessä kannukset eivät vielä riitä ykköskenttään, mutta kentän puolella vastuuta on luvassa paljon. Avausturnaus meni vielä sihtiä hakiessa Oton ja Miron sentterinä. Veikkoja vastaan lapa oli kuitenkin jo sen verta kuumana, että eiköhän sunnuntaina nimi näy useasti tulostaululla. Joukkueen avainpelaajia.

17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa
07.02.2024Rökäletappio ry yhdistyksen ylimääräinen kokous
31.01.2024RAPORTTI: RT Dynamolle 4 pistettä Kuopiosta
26.01.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
15.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Ahmolla
01.12.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Lapinlahdella
09.11.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Studentialla
20.10.2023ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Sonkajärvellä
28.09.2023RT Dynamon kausiennakko
29.08.2023RAPORTTI: RT Dynamon Suomen Cup

Siirry arkistoon »