G-pojilla vaiherikas päivä Nilsiässä

05.01.2019

G-junnujen turnaus suuntautui tällä kertaa Nilsiän liikuntatalolle minne lähdettiin laajalla joukkueella kun kaikkiaan kymmennen innokasta pelaajan alkua oli mukana. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli leba hearts. Ottelun alussa Rökiksen pelaajat olivat heti hereillä ja näytti että leba jää täysin jalkoihin ,kun taululla komeili ennen erän puoliväliä 3-0 meidän eduksi. Sitten pikkuisen ote herpaantui ja vastustajan parannettua peliään oli tilanne yhtäkkiä tasan 3-3. Lopussa hyvän nousun esittänyt leba teki vielä yhdenmaalin lisää ja pääsi tuulettamaan niukkaa 4-3 voittoa.

Toisessa pelissä vastassa oli Leban toinen joukkue Spades. Tämä peli oli alusta loppuun saakka tiukkaa tasaista vääntöä ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. Nyt pelin lopussa ei ote herpaantunut vaan joukkue jaksoi puristaa loppuun saakka niin ,että loppulukemina taululla komeili maalin voitto 3-4. Tämän pelin avainhahmo oli Atte joka viimeisteli joukkueen kaikki neljä maalia.

Kolmannessa pelissä vastaan tullut apassien punainen oli latautunut otteluun hyvin ja he löivät erän alkuun nopeaan tahtiin 4-0. Näin selkeästi ,emme ole aiemmin olleet alakynnessä ja uusi tilanne näkyi selkeästi pelureiden kasvoilta. Jokainen hieman katseli ympärilleen ja oli ihmeissään tilanteesta, kun tuntuu ettei mikään onnistu ja vastustaja latoo maaleja joka suunnalta. Loppupelistä päästiin hieman pelin makuun,mutta apasseille ansaittu 8-2 voitto.

Päivän viimeiseen otteluun josba mustaa vastaan lähdettiin hakemaan hyvää päätöstä turnaukselle ja ennen peliä kopissa sovittiin pilke silmäkulmassa ,että viimeisessä pelissä laitetaan kaikki likoon ja jokaisella on vähintäänkin pieni mustelma kotiin viemisinä. Ottelu olikin vahvaa tekemistä alusta loppuun saakka ja josba joutui taipumaan selkein numeroin 0-6.

Kaiken kaikkiaan oli taas mahtavaa seurata päivän ajan aitoa iloa ja innostusta pelaamisesta, sekä joukkueena tekemisestä. Opimme myös uusia asioita joita huomioida tulevia turnauksia silmälläpitäen.

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa