TURNAUSENNAKKO: Dynamo 21.11.

19.11.2021

Kauden neljäs turnaus häämöttää, ja sepä on vielä kotiturnaus. Ensi sunnuntaina täysi Ahmon hornankattila odottaa jo dynamoa! Ja se sittten niistä fantasioista, sillä Dynamo pelaa jostain kumman syystä kotiturnauksensa meille aivan vieraalla uudistetulla Vuorelan koululla. Onko Vuorela edes Siilinjärveä, kysynpähän vaan?!? Ahmon lentokentän pomppiva parketti ja uudet laidat vaihtuvat pieneen askiin ja mattoalustaan. Lisäksi turnausfasiliteetteihin kuuluu minimaaliset pukukopit ja surkeat yleisötilat!

Mutta ennen otteluanalyysia vähän uutisia. Dynamo teki tälle kaudelle vielä yhden hankinnan! UFA -markkinoilta saatiin naarattua iso kala. Nimittäin joukkueen entinen MVP Hermanni "Hemu" Heikkinen liittyy Dynamon vahvuuteen. Hemu 2.0 on käynyt lääkärin veitsen alla ja on taas valmis juoksemaan pallon perässä ja välillä myös sen kanssa. Turnaukseen ollaan saamassa täten käyttöön koko rosteri eli peräti 18+2 äijää. Tämä tarkoittaa jonkinlaista rotaatiota, mutta näin kapteenina arvostan jätkien sitoutumista.

Klo 10 RT Dynamo - Pisaba 2

Hyvän alkukauden pelannut Pisaba lähtee otteluun suosikkina, mutta yllätysmahdollisuus meillä on. Joukkue ei kuitenkaan ole PaLan tai VarTan tasoinen nippu. Paljon juoksuvoimaa ja ylipäätään pelaajia vastustajalta löytyy kuitenkin. Lisäksi jokunen pelaaja pelaa myös kakkosta Pisaban edarissa. Saadaan kova vääntö heti aamutuimaan.

Klo 19 AC Liiga - RT Dynamo

Liiga oli pari vuotta sitten liikkuva ja fyysinen jengi. Tämän kauden peleissä lähinnä kävelevä ja löysä jengi. Vastustajalla on kuitenkin ihan taitavia pelaajia, ja tällä kertaa ilmeisesti jopa enemmän vaihtomiehiä, joten voi olla että ovat taas vanhassa vedossa. Ei tule helppo peli, mutta voittamaan lähdetään.

Seuraa heitä:

Miro Soininen

Dynamon Artemi Panarin, joka on aikamoinen virtuoosi pallon kanssa. Muodostaa Oton kanssa joukkueen vaarallisimman laituriparin. Hassutteli torstain harjotuspelissä kolmosdivarin Veikkoja vastaan kevyet 4 maalia, joten lupa on odottaa niitä sunnuntainakin. Taiteilija itse halusi että hänet mainitaan myös "älä seuraa heitä" -osiossa. No se koskeekin herran oman pään pelaamista. Seuratkaa sillon vaikka salkkarin uusintoja.

Paavo Repo

The Man, The Myth, The Legend. Satoja miesten pelejä Rökäletappiossa, satoja tehopisteitä Rökäletappiossa. Mies, joka voi pelata pelipaikkaa kuin pelipaikkaa. Rauhoittaa peliä, antaa nappisyöttöjä ja osaa viimeistellä. Kauden avausmaali antaa vielä odotuttaa, mutta eiköhän Pave sen nasauta sisään viikonloppuna.

Tervetuloa katsomaan pelejä Vuorelan koululle. Dynamo pelaa siis klo 10 ja 19. Välissä pelaavat muut. Kioski palvelee päivän mittaan, ja korttimaksukin käy kuulema.

28.11.2021RAPORTTI: Ei riittänyt jalka... eikä kädet... eikä pää
25.11.2021 19:00ENNAKKO: Pieksämäelle lauantaina
23.11.2021RAPORTTI: RT Dynamon 4 pisteen kotiturnaus!
22.11.2021RAPORTTI: Jännitysnäytelmien sarjaan jatkoa!
19.11.2021TURNAUSENNAKKO: Dynamo 21.11.
17.11.2021ENNAKKO: Vieraita Joensuusta
14.11.2021RAPORTTI: 1 musta minuutti katkaisi edustuksen voittoputken
10.11.2021 19:00ENNAKKO: Perjantaina Juukaan
07.11.2021RAPORTTI: Trilleriä torstai-iltaan
03.11.2021 19:00ENNAKKO: Edustus kohtaa VarTan

Siirry arkistoon »