ENNAKKO: Harvinainen tuplapeliviikko

13.12.2021 19:00

 2. divisioonan pelit saavat jatkoa pienen tauon jälkeen ja tällä kertaa harvinaisella tavalla. Meillä nimittäin on kalenterissa kaksi ottelua samalle viikolle ja tämähän johtuu siitä, että aiemmin syksyllä ottelu Welhot Akatemiaa vastaan jouduttiin siirtämään koronakaranteenien vuoksi. Pelataan siis keskiviikkona Welhoja vastaan ja perjantaina kohdataan Kaiku.

 Molemmat pelit pelataan siis vieraissa ja tämä myös päättää kolmen pelin mittaisen vieraskiertueen. Vastaan asettuu kaksi erilaista joukkuetta kahdella täysin erilaisella areenalla. Kuopiohallissa vedetään täysimittaisella kentällä ja tahmealla matolla. Perjantaina puolestaan vedetään liukkaammalla alustalla ja kaukalossa, joka on samaa kokoa kuin Juuan liikuntalon maalien takana olevat "toimistot".

 Meidän syyskausi on ollut ailahteleva ja sarjataulukon tilanne ei nyt suoranaisesti ole se, mitä sen haluttiin tässä kohtaa olevan. 8 ottelua ja saldona 10 sarjapistettä on toki kelvollinen saalis ja pelejä on kyetty voittamaan 4, eli puolet. Kaksi varsinaisella peliajalla ja kaksi jatkoajalla. Ero kärkinelikkoon on kuitenkin revennyt jo lähemmäs 10 pisteeseen ja nyt täytyy alkaa poimia pinnoja talteen jos tahtoo pysyä kärjen vauhdissa. Ennen kaikkea lisöpisteet pitäisivät takanaolijat kauempana. Tilannehan on se, että nyt olemme viimeisellä sijalla, josta sarjapaikka säilytetään suoraan.

 Viime viikot ovat menneet loukkaantumisten ja sairastelujen kanssa painiessa, mutta nyt varovaisesti katseltuna alkaisi näyttää hieman paremmalle. Vieläkään ei kaikkia pelaajia olla saatu takaisin riviin ja rosteri tulee myös elämään tämän viikon otteluissa farmijoukkueen omien pelien vuoksi.

 Haasteista huolimatta ollaan lähdössä kovalla sykkeellä haastamaan molempia joukkueita. Welhoja ei vielä olla sattuneesta syystä kohdattu tällä kaudella, mutta odotettavissa on varmasti nopeatempoinen vääntö. Taitava ja nuori joukkue on todennäköisesti saamassa vahvistuksia seuran divariporukasta, eli kovaa saadaan taistellla että Kuopparilta lähtee pisteitä mukaan.

 Welhot on sarjataulukossa heti meidän takana sijalla kahdeksan ja heillä on kasassa 6 sarjapistettä. Voitto on siis ainoa tulos, joka tuosta pelistä kelpaa sillä kuopiolaisilla on yksi vääntö vähemmän alla kuin meillä.

 Kaikua vastaan ei varsinaisesti saada runkosarjan osalta kohdata kotona, sillä kauden avaus pelattiin Vuorelassa. Tuo ottelu oli hyvä taisto, jossa tapahtumia riitti alusta loppuun. Silloin ei meidän puristus riittänyt ja tuli takkiin, mutta nyt ollaan valmiina ottamaan revanssi.

 Kaiku on taulukossa toisena ja heillä on 9 pinnan ero meihin (Kaikulla on myös tällä hetkellä 1 peli meitä enemmän alla). Tuon pelin panos on myös korkea ja voitolla eroa lohkon kärkeen on mahdollista kuroa kiinni. 

 Edessä on siis kova viikko ja jaossa äärimmäisen tärkeät pisteet! Keskiviikkona pelataan siis Kuopiohallissa klo 19:00 ja perjantaina väännetään Kaavilla klo 18:30.

25.01.2022RAPORTTI: Edustuksen vuosi käyntiin voitolla!
24.01.2022ENNAKKO: Uusi vuosi ja uudet kujeet
23.12.2021RAPORTTI: Edustus tappioputkessa joulutauolle
20.12.2021RAPORTTI: RT Dynamon syyskauden päätös.
16.12.2021TURNAUSENNAKKO: Dynamo 18.12.
13.12.2021 19:00ENNAKKO: Harvinainen tuplapeliviikko
28.11.2021RAPORTTI: Ei riittänyt jalka... eikä kädet... eikä pää
25.11.2021 19:00ENNAKKO: Pieksämäelle lauantaina
23.11.2021RAPORTTI: RT Dynamon 4 pisteen kotiturnaus!
22.11.2021RAPORTTI: Jännitysnäytelmien sarjaan jatkoa!

Siirry arkistoon »