RAPORTTI: Edustuksen vuosi käyntiin voitolla!

25.01.2022

 19.11.2021 Joonas Poutasen jäätävä kanttipommi pysäytti Ahmon tulostaulun kellon aikaan 64:59 ja rapiat päälle. Tuolloin juhlittiin voittoa edellisen kerran ja heti perään sitten eilen! Toki välissä oli joulutauko, koronatauko yms, mutta myös kolmen pelin tappioputki joka aiheutti meille haasteita sarjataulukossa. Nyt putki saatiin poikki ja elintärkeät kolme pinnaa jäivät näppiin.

 Liikkeelle saatiin vahva rosteri ja meillä oli käytössä kolme pakkiparia sekä neljä hyökkäyskenttää vastapuolella operoineen Vehve II:n kahta viisikkoa vastaan. Ajatus oli, että lähdetään hallitsemaan palloa ja juostaan kaverilta jalat alta.

 Ottelun alku näyttikin hyvälle, mutta maalit antoivat odottaa itseään. Meillä oli pari hyvää paikkaa, mutta vastustajan maalissa pitkin ottelua tärkeitä koppeja napsinut Daniel Lyytinen sai pidettyä lukemat tasoissa. Lopulta avauserän puolivälissä jäätävässä iskussa oleva salibandydinosaurus Aki Paananen kiepautti härskisti pallon reppuun ja johdettiin 1-0. Painotettiin maalin jälkeisen vaihdon tärkeyttä ja onnistuttiin mitä mainioimmin. Vastustajan vaarallinen hyökkäys saatiin blokattua ja reilu puoli minuuttia edellisestä iski vähän nuorempi Aki (Rytkönen) lukemiksi 2-0. Näissä lukemissa mentiin myös erätauolle.

 Odotettiin, että kaveri tulee kovaa päälle ja näin myös kävi. Kestettiin hyvin, mutta pieniä kauneusvirheitä erään sattui. Vehve kavensi parin minuutin pelin jälkeen, kun Oskari Honkonen latasi aivan älyttömän no look-kanttipommin niin yläpeltiin kuin vain voi vetää. Tässä kohtaa edellispelien peikko nosti hetkellisesti päätään tappioputken syövereistä ja mielessä kävi, että tästäkö se taas alkaa ja vastustaja alkaa napsia maaleja? No, ei alkanut! Nelisen minuuttia tästä mentiin 3-1 johtoon ja asialla oli taas Aki sr. Tämän jälkeen saatiin naputeltua lyhyen ajan sisään pari reppua lisää ja johdettiin jo 5-1. Vehve tuli kuitenkin peliin mukaan ja kavensi kun me tehtiin aivan minimaalinen moka avauksessa, josta vastustaja rokotti tilanteeksi 5-2.

 Erän loppuun saatiin kuitenkin jauhettua kaksi osumaa lisää ja meidän jalkaylivoima alkoi näkyä. Vehve iski kyllä edelleen vaarallisesti takaisin, mutta meidän pitkät hyökkäykset söivät vehmersalmelaisia ja ainoastaan heidän maalivahtinsa piti lukemat siedettävinä.

 Viimeiseen erään lähdettiin täysin samalla ajatuksella, kuin aiempiin 20-minuuttisiis eikä ote päässyt herpaantumaan. Vehvellä oli muutamia hyviä tontteja, mutta nämä saatiin pelattua pois mm. uhrautuvalla peittopelillä. Päästiin myös kaunistelemaan lukemia siten, että summerin soidessa taululla komeilivat lukemat 13-2.

 Tärkeä ja äärimmäisen iso voitto, joka nosti meidät pois karsintapaikalta. Toki meillä on 2 peliä enemmän pelattuna, kuin esim Welhoilla, jonka ohi menimme mutta näiden pisteiden myötä tilanne on taas astetta valoisampi ja loppukautta kohden on hyvä jatkaa.

 Tänään saatiin laajalta rintamalta onnistumisia ja moni ukko pääsi kaunistelemaan pörssejään. Paananen rohmusi 4+1, Poutanen 2+3, Onniveikko Lyly, Juuso Laitinen ja Nico Lapveteläinen kirjauttivat 1+2.

 Seuraavan ottelun ajankohta on vielä hämärän peitossa. Jos vaan onnistuu, niin yritämme saada jonkun rästipelin hoidettua ennen helmikuun 12. päivää, jolloin on määrä pelata Vartaa vastaan Varkaudessa. Infotaan, kun tiedetään!

26.04.2022Edustus pisti kautensa nippuun ja palkinnot menivät taas jakoon!
11.04.2022RAPORTTI: Karsintasarjasta tappio ja ensimmäinen sarjasta putoaminen yli 15 kauteen
05.04.2022 19:00ENNAKKO: Mitä yhteistä on metsurilla ja Rökäletappiolla?
04.04.2022 20:00Rökäletappio järjestää F2 junioroiden turnauksen 14.5.2022
29.03.2022RAPORTTI: Edustukselle tappio runkosarjan päätöspelissä
25.03.2022RAPORTTI: RT Dynamon kauden päätös.
24.03.2022 19:00ENNAKKO: Vielä kerran pojat - edustuksen runkosarja päättyy
17.03.2022TURNAUSENNAKKO: Dynamo 19.03.
15.03.2022RAPORTTI: Edustuksen tie vie karsintoihin
09.03.2022 18:00ENNAKKO: Kahden pelin viikonloppu

Siirry arkistoon »