ENNAKKO: Kahden pelin viikonloppu

09.03.2022 18.00

Edustusjoukkueen kauden runkosarjataival alkaa olla loppusuoralla ja tulevana viikonloppuna mitellään kaksi ottelua Ahmon hornankattilassa. Perjantaina vieraaksi saapuu Pieksämäeltä Pisaba ja sunnuntaina väännetään aiemmin rästiin jäänyt ottelu Juuan Coach Teamia vastaan.

Kausi ei ole edennyt suunnitelmien mukaan ja alkukauden hyvä pistetahti on ehtynyt siinä määrin pahasti, että suoraan säilymiseen on tällä hetkellä 6 sarjapisteen matka. Iso ero, mutta edelleen kiinni kirittävissä. Kuitenkin fakta on se, että onnistumisen pitäisi olla melkoisen täydellinen että vielä itsemme kuiville tästä pelataan. Näiden pelien lisäksi meillä on vielä ohjelmassa peli Kiteen Palloa vastaan ja toivottavasti myös Welhot Akatemian kanssa väliin jäänyt koitos... jälkimmäisen pelin järjestyminen tosin näyttää hankalalle ja sen järjestelyprosessia voi verrata lähinnä norsun synnytykseen; kestää hiton pitkään ja on melkoisen kivulias toimenpide...

Molemmat vastustajat ovat pelanneet hienosti ja ovat taistelemassa pudotuspelipaikoista. Pisabaa vastaan pelattiin kohtuullisen hyvä puolustustaisto syyskaudella ja kaksi erää pysyttiin mukana. Silloin oltiin 40 minuutin jälkeen tappiolla 3-2 ja päätöserässä oli pakko yrittää hyökätä. Kaveri oli kuitenkin tyly isäntä ja murjoi viimeisessä erässä selvän eron tauluun. Tuossa pelissä meidän huippupaikat jäivät vähiin ja upotettiin kovalla prosentilla niistä hyvistä tonteista, jotka saatiin. Nyt täytyy pystyä puolustamaan koko 60 minsaa ja rokottaa jälleen omista tonteista. Tiukka iltapuhde edessä.

Sunnuntaina edessä ei ole yhtään helpompaa keikkaa. Coach Team on kestänyt hienosti nousijajoukkueen paineet ja tulee päättämään kautensa joko suoraan säilymiseen tai pudotuspeleihin. Toki joukkueella on pitkät perinteet tästä sarjasta ja Ismo Naakan johdolla tiimi on tehnyt laadukasta duunia jo pitkään. Ei siis ihme, että menstystä on tullut.

Edellinen kohtaaminen oli n. 57 minuuttia meiltä hyvää tekemistä, mutta pari mustaa minuuttia maksoivat ryöstöretken pisteiden muodossa. Pystyttiin pitämään peli hallussa n. 30 minuuttia, mutta sitten alkoi taidokasta peliä esittävän vastustajan hyökkäyspeli purra.

Sunnuntaina meidän täytyy pystyä puolustamaan samalla tavalla kuin edellisen pelin ensimmäinen puolikas. Fakta on myös se, että tolppien välissä ratkaistaan paljon. Coachin pelaajat osaavat ampua pienestä tilata nopeasti ja pirullisen tarkasti, eli veskaripelin täytyy olla meillä sellaista, mitä tällä kaudella on parhaimmillaan nähty. Kova mylly se on varmasti tämäkin!

Perjantaina pelataan Pisaban kanssa klo 19:00 ja Coach tulee mittelemään sunnuntaina klo 18:00! Tervetuloa!

12.03.2024RAPORTTI: RT Dynamo nousukarsintoihin!
08.03.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Varkaudessa
17.02.2024ENNAKKO: RT Dynamon kausi jatkuu Iisalmessa